• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 6 °C

Hagi, istifa kararını Polat'a bıraktı

Hagi, istifa kararını Polat'a bıraktı
Gaziantepspor maçı sonrası konuşan Hagi, istifa soruları üzerine 'istifayı bana değil başkana ve yöneticilere sorun.' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Gaziantepspor ile berabere kalarak Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda ettikleri karşılaşma için, ''Çok zor ve acı bir geceydi'' derken istifa sorularına da cevap verdi.

Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oyuncularının iyi bir maç çıkardığını ancak topun bir türlü gol çizgisini geçmediğini söyledi. Hagi, şöyle konuştu:

''Oyuncular yapılması gereken her şeyi yaptılar, iyi oynadılar. Maalesef turu geçemedik. Top çizgiyi geçmedi. Zor bir sezon. Bu durumlarda konuşmak çok zor. Şu ana kadar Galatasaray'da böyle durumlar yaşamadım ama tecrübemden şunu söyleyebiliyorum, bazen işler olmayınca, olmuyor. Hayat devam ediyor. Yarından itibaren iş başı yapıp, tekrar yeni fikirler, yeni heeycanla, yeni bir işe başlamamız lazım. Çünkü Galatasaray'ın büyüklüğü hiçbir zaman yok olmaz. Galatasaray'ın istekleri her zaman büyüktür. Yarından itibaren Galatasaray'ın geleceğinin, nasıl olacağını, ne şekil alacağını hep birlikte düşünmemiz gerekiyor.''

25968

''Galatasaray'ın geleceği için ayrılmayı düşünüyor musunuz?'' soruyu ise Hagi, ''İstifayı bana değil başkan Adnan Polat ve yöneticilere sorun. Ben başkan değilim, belki ileride olurum ancak şu anda değilim'' şeklinde yanıtladı.

''PENALTI VERİLMEDİ''

Rumen çalıştırıcı, hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada, 7 pozisyonlarının bulunduğunu ve 1 penaltılarının verilmediğini söyledi. Maçta şanssızlıklar yaşadıklarını kaydeden Hagi, ''Bugün rakibimiz ceza alınana dahi giremedi. Çok açık ve net penaltımız verilmedi. Bugün Galatasaray'ın göstermiş olduğu şeyler var ama maalesef şanssızlık da var. Tabiki eksiklerimiz de var. Yarından itibaren hepimiz bu analizi yapacağız ve neler yapılması gerektiğini göreceğiz'' diye konuştu.

''ACI VE ZOR BİR DURUM''

Hagi, takımda analiz edilmesi ve değerlendirilmesi gereken bazı şeylerin bulunduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bazen şekersiz, acı olan çaylar da içilebilir. Bizim durumumuz da acı ve zor bir durum. Yarından itibaren, bunun analizini yapacağız. Galatasaray'ın büyüklüğü yok olmayacak, zamanı gelecek, oyuncular tekrar kendilerini gösterecek. Bu akşam da iyi oynayabileceklerini gösterdiler. Ben sadece teknik analizi yapacağım, ondan sonra diğer konuları yöneticilerimiz konuşacak.

25969

Yarın olumlu bir şekilde düşünerek, yeni bir ruhla, sinerjiyle her şeye sıfırdan başlamalıyız. İyi veya kötü sporda sadece bir günlüktür. Kötüyse analizi yaparak bunu iyi hale getirmek lazım. Bunun sebeplerini bulup başarının yolunu çizeceğiz. Bunun için geleceğe yönelik bir plan yapılması gerek.''

Önlerinde 11 tane daha lig maçı bulunduğunu kaydeden Hagi, ''Ortada bir çok puan var. Sporda her zaman her şeye sıfırdan başlıyorsun. Yarın her şeye sıfırdan başlayıp, yeni motivasyonla, havayla başlamanız gerekiyor. Sporcunun her zaman kendini ispatlaması, iyi olduğunu göstermesi gerekiyor. Ancak bu şekilde taraftarın desteğini alırsın. Tabiki pes etmek yok'' diye konuştu.

HAGİ'DEN AYHAN'A DESTEK

Hagi, maçta taraftarların Ayhan'a tepkisi için ise şunları söyledi:

''Galatasaray büyük kulüp, Ayhan bu kulüp için çok şey yaptı. Ben böyle olmasına üzülüyorum. Ayhan bir çok şampiyonluklar, maçlar kazandı. Bu kadar yıldır Galatasaray'da top koşturuyor. Bana göre saygı gösterilmesi gereken bir oyuncu. Bazen iyi oynayamayabilirsiniz ama insanız, her zaman üst performansta oynayamayabilirsiniz. Taraftarı da anlayışla karşılıyorum. Taraftar, her zaman Galatasaray'ı destekleyecektir. Ancak Ayhan bence saygıyı hak ediyor.''

''ARDA TAKIMA DÖNMELİ''

Arda'nın yeniden takıma dönmesi gerektiğini kaydeden Hagi, ''Çünkü o Galatasaray'ın büyük oyuncusu, şu anda takımın ona ihtiyacı var'' dedi.

Hagi, bütün riskleri göze alarak Galatasaray'a geldiğini anlatarak, ''Benim için şu anda en önemlisi Galatasaray'dır. Herhangi bir iyi düşünce ortaya konulursa devam edilir. Hiçbir zaman pişman değilim. Daha önce yaşamadığım bir durumu yaşıyorum ve acılar içindeyim'' ifadesini kullandı.

"AYHAN'A TEPKİ GÖSTERİLMESİ BENİ YARALADI"

Galatasaraylı futbolcu Yekta ise Ayhan'ı ıslıklayan taraftarlara tepki gösterdi.

Önlerinde kalan tek hedefi yakalayamadıklarını ve üzgün olduklarını belirten Yekta, ''Takım halinde bize tepki gösterebilirler ama Galatasaray'ın kaptanına kimsenin tepki göstermeye hakkı yok. O hepimizden daha fazla üzülüyor. Galatasaray'ın kaptanı Ayhan'a tepki gösterilmesi beni yaraladı'' dedi.

Culio ise Gaziantepspor karşısında iyi bir maç çıkaramadığını kabul ederken, gelecek maçlarda bu takımı daha iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89