• BIST 9547.52
  • Altın 2485.113
  • Dolar 32.5035
  • Euro 34.8016
  • İstanbul 20 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 10 °C

Guti'li Beşiktaş sonunu getiremedi

Guti'li Beşiktaş sonunu getiremedi
Beşiktaş, yeni transferi Guti'nin ilk kez forma giydiği hazırlık maçında La Liga ekiplerinden Villarreal'e penaltılarla boyun eğdi.

Beşiktaş, sezon öncesi son hazırlık maçında İspanya'da Villarreal ile karşı karşıya geldi.

Normal süresi 2-2 biten maçı İspanyol takımı penaltılara 6-5 kazanarak Ceremice Estrella Damm Kupası'nı müzesine götürdü.

Villarreal'in her sezon açılışında geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 11'incisi oynanan Ceremice Estrella Damm Kupası'na evsahibi ekip hızlı başladı.

İlk üç dakika içinde çok ciddi pozisyonlar bulan Villarreal'e Beşiktaş'ın file bekçisi Cenk Gönen gol izni vermedi. Ayağa paslarla hızlı hücuma çıkan İspanyol temsilcisi ilk yarının büyük bir bölümünde Beşiktaş'a zor anlar yaşatsa da mücadelenin ilk golü siyah-beyazlılardan geldi.

32. dakikada Guti'nin pasıyla başlayan atakta Bobo, Beşiktaş'ı öne geçiren golü attı. Villarreal'in baskısını atlattıktan sonra oyuna ağırlığını koymaya başlayan Beşiktaş 40. dakikada Quaresma ile durumu 2-0 yaptı ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

Her iki takımın da oyuncu değişiklikleriyle başladığı ikinci yarıda siyah-beyazlılar, skorun verdiği avantajla kontrollü oynamaya başladı.

Villarreal'in gol için yüklendiği dakikalarda Holosko'yla rakip kalede etkili olan Beşiktaş, üçüncü gol için yüklendi. 50. dakikadan sonra yaptığı oyuncu değişiklikleriyle kontrolü ele geçirmeye başlayan evsahibi uzun toplarda etkili oldu.

Villarreal, orta saha hakimiyetini de ele geçirince üst üste goller bulmaya başladı. 77. dakikada Cani ile farkı bire indiren La Liga elibi üç dakika sonra Altidore ile skora dengeyi getirdi.

Beraberliği yakaladıktan sonra daha fazla bastıran İspanya takımı öne geçecek gol bulamadı. 2-2 berabere biten normal sürenin ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Ekrem Dağ altıncı penaltıyı atamayınca Villarreal 6-5 üstünlükle kupanın sahibi oldu.

Beşiktaş: Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Guti, Nihat, Ekrem Dağ, Zapotocny, Ferrari, Hilbert, Quaresma, Fink, Bobo. (46) Ersan Gülüm, (46) Nobre, (46) Holosko, (70) Tabata, (70) Uğur İnceman, (78) Necip, (89) Onur

Villarreal: Diego Lopez, Oriol, Marchena, Angel Lopez, Santiago Cazorla, Ruben, Fuster, Senna, Marcano, Soriano, Kiko. (46) Capdevila, (46) Mario, (46) Cani, (46) Nilmar, (56) Altidore, (69) Montero, (69) Catala

Goller: 32 Bobo, 40 Quaresma, 77 Cani, 80 Altidore
Sarı kartlar: Ekrem Dağ
Stat: El Madrigal

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89