• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 15 °C
  • Berlin 6 °C

Gökdeniz: Attığım gol anlatılmaz yaşanır

Gökdeniz: Attığım gol anlatılmaz yaşanır
Gökdeniz Karadeniz, attığı golün anlatılamayacağını ancak yaşanılabileceğini belirterek, "Nedense Türkiye'den yeterli ilgiyi göremiyoruz" dedi.

Rubin Kazan'ı Barcelona deplasmanında zafere taşıyan Gökdeniz Karadeniz, attığı golün anlatılamayacağını ancak yaşanılabileceğini söyledi. 

Gökdeniz, Şampiyonlar Ligi'nde 2-1 kazandıkları Barcelona maçıyla ilgili değerlendirmesinde, "galibiyet beklemiyorduk ancak iyi hazırlanmıştık. Teknik direktörümüzün maç öncesi bize verdiği taktiği uygulamaya çalıştık ve kazandık" dedi.

"Benim golümle kazanmış olmamız ayrıca mutluluk verici" diyen Gökdeniz, "gol anındaki hislerimi anlatamam. O an anlatılmaz ancak yaşanır" ifadelerini kullandı.

Gökdeniz, "buradaki iyi performansımın görülmesi için Barcelona'ya gol atmam mı lazımdı? Türk futbolcusunun ilgi görmesi için İngiltere ya da Almanya'da mı oynaması gerekiyor? Nedense Türk futbolcusunun Rusya'da yaptıklarıyla ilgilenilmiyor" dedi.

"Rubin Kazan 50 yıl sonra yani 50. yılında şampiyon oldu. Şu anda da lideriz. Şampiyonluktan sonra cumhurbaşkanı tarafından kabul edildik ve bize plaket verildi" diyen Gökdeniz, ilgisizlikten şikayet etti:

"Kimse gelip hatırımı sormuyor"

"Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile karşılaşıyor. Bulunduğum yer ile Moskova arası yaklaşık bir saatlik bir mesafe ve biz bir gün önce Inter ile oynadık. Kimse gelip, hiç kimse hatırımı dahi sormadı. Nedense Türkiye'den yeterli ilgiyi göremiyoruz."

Türk futbolcuların yurt dışındaki başarılarından o futbolcunun isminin değil, "Türk futbolcusu" teriminin gündeme geldiğinin altını çizen Gökdeniz, şunları söyledi:

"Bizim yurt dışındaki başarılarımızdan sonra kimse ismimizi anmıyor, 'Türk futbolcusu' diyor. 'Trabzonsporlu Gökdeniz' demiyor. Türk futbolcular büyük, küçük takımı ayrımı yapmaksızın yurt dışına çıkmalı ve mümkün olduğunca da futbol hayatına yurt dışında devam etmeli.

"Son dönemde yurt dışına çıkan Türk futbolcusu sayısının düşüşü düşündürücü. Türk futbolcusu olarak Barcelona'ya gol atarak Türk halkını bir nebze sevindirdiysem ne mutlu bana."

"Milli formayı taşımak onurdur"

Gökdeniz Karadeniz son dönemde milli takım aday kadrosuna çağrılmamasına ilişkin bir soruyu, "ben kendi mesleğime nasıl saygı duyulmasını bekliyorsam, milli takım teknik direktörünün de kadro tercihine de saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Milli takım formasını taşımak bir onurdur ve ben kutsal formayı taşımaya her zaman hazırım" şeklinde yanıtladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89