• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 8 °C

Galatasaray liderliği sevmiyor: 1-1

Galatasaray liderliği sevmiyor: 1-1
Galatasaray, Kewell’la öne geçti. Liderlik geldi denirken uzatmalarda Hasan Ali, Belediye’ye beraberliği getirdi.

Liderlik fırsatı yine geldi çattı Galatasaray için. Aslında galiba Galatasaraylı futbolculara bunu söylememek gerek. Bir stres yapıyorlar ki sormayın. Kayserispor’u zirveden indirecek anahtar onlarda. Gökhan Zan bilindiği üzere sakat. Ha, şunu da unutmadan ekleyelim. Abdürrahim Albayrak şu sıralar yönetici olsaydı Gökhan’a evinde maç izlemesini öğütlerdik. Kadroda olmayan futbolcuların arasında oturuyor Zan. Albayrak da yöneticiyke oralarda olurdu. Onun hareketli hali de Gökhan ve omuzu için sıkıntılı anlar demek olacaktı. Sadede gelirsek Gökhan’ın yerinde Topal, Sabri’nin yerinde Uğur var. Keita da kulübede.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise forvet sıkıntısı yaşıyor. Neredeyse Abdullah Avcı, kendisini ya da 2001-2002 gol kralı yardımcısı Arif Erdem’i sahaya sürecek. Böyle maçlarda büyüklere kök söktüren Belediyespor oyuncuları için yeni bir savaş olacak bu karşılaşma.

8759

Belediye geride iyi kapanıyor. Galatasaray ise tam anlamıyla baskıyı kuramıyor. Top sarı-kırmızılılarda ama ligin ilk haftalarındaki rakibi sağdan soldan çökerten tempolu takım yok. 7’de Kewell soldan ortalıyor. Barış’ın kafası sakatlıktan kısa süre önce dönen Hasagiç’te. 10’da karambolde Elano’nun vuruşu az farkla dışarı gidiyor. Brezilyalı’nın gol denemesi yapması bile sevindirici. 27’de Arda uzun bir pas atıyor. Nihayet Belediye savunması, topa hamle yapamıyor. Nonda, kaleyi önünde görüyor. Ama kalesinden çıkıp büyüyen Hasagiç’e takılıyor.

48’de sağdan Uğur geliyor. Çok da iyi bir orta kesiyor. Elano, penaltı gibi bir kafa pozisyonu yakalıyor. Ama top az farkla dışarıya gidiyor. Galatasaray’ın sağ kanattan, Orhan Ayhan’ın o eski maç görüntülerinde dediği gibi “mütemadiyen”, yaptığı ataklar 56’da golü getirdi. Sağdan Uğur’un ortası (Sabri’nin kulakları çınlasın). Hasagiç çıkıyor ama Kewell daha önce kafayı dokunuyor: 1-0.

8760

62’de Arda solda topla buluşuyor. Rakibini yanıltıp sert vuruyor. Top direğe çarpıp sahaya dönüyor. 64’te Arda sağdan ortalıyor. Gol atmak için çırpınan Elano’nun volesi kaleciyi tehdit etmiyor. Oyuna yeni forvet olarak Hasan Ali’yi alıyor Belediye. 70’te bu oyuncunun aşırtması Galatasaraylılar’ı korkutuyor. Top üst ağlarda kalıyor. 76’da Arda’nın soldan korneri üst direkten dönüyor. 4. uzatma dakikasında Galatasaray şoke oldu. Hasan Ali ceza alanı dışından köşeye nefis vurdu: 1-1. 

GALATASARAY: 1 - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 1

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Hüseyin Göçek, Baki Tuncay Akkın, Mustafa İspiroğlu
Galatasaray: Franco, Uğur, Mehmet Topal, Servet, Hakan, Barış, Mustafa, Arda, Elano, Kewell, Nonda
İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Hasagiç, Rızvan, Cesario, Barbosa, Ekrem, Efe, Sylla, Mahmut, Gökhan Süzen, Serhat, İskender
Goller: Dk. 56 Kewell (Galatasaray), Dk. 90+4 Hasan Ali (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89