• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 13 °C

Galatasaray kaldığı yerden başladı!

Galatasaray kaldığı yerden başladı!
Spor Toto Süper Lig’de, 2011-12 sezonuna yeni transferler ve büyük ümitlerle başlayan Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenildi.

Spor Toto Süper Lig’de, 2011-12 sezonuna yeni transferler ve büyük ümitlerle başlayan Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenildi. Sarı-kırmızılı ekip doksan dakika boyunca istekli fakat etkisizdi

Geçen sezon, tarihinin en kötü futbolunu ortaya koyan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) deplasmanına gitti.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda, 3 puanı yeni teknik direktör ve yenilenmiş bir kadroyla arayan sarıkırmızılıların umudunu, 42. dakikada Efe ve 82. dakikada Pierre Achile Webo yıktı.

Yönetimde yaşanan sıkıntılar, teknik direktör değişiklikleri ve futbolcuların bitmeyen sakatlıkları nedeniyle geçen sezon lige bir türlü konsantre olamayan Galatasay, yeni sezona Fatih Terim’le başladı. Takımı büyük oranda değiştirmesine ve önemli isimleri transfer etmesine karşın sarıkırmızılılar gol bulmada büyük sıkıntılar yaşadı.

İBB karşısında dengeli bir oyun ortaya koyan Galatasaray, rakibinin ataklarında savunmada etkisiz kaldı.

İlk yarıda oyuna ağırlığını koyduğu anlarda ileri uçta Baros ve Kazım’la pozisyon bulan Galatasaray bunları değerlendiremedi. Yeni transferler Eboue ve Ujfalusi geliştirilen ataklarda rakibe zorlu anlar yaşattı. Arsenal’den transfer edilen Eboue, topu her ayağına aldığında yere serildi.

İBB’de ise Efe İnanç net pozisyonlar yakalayan isimdi. İlk yarının son 15 dakikasında tehlikeli ataklar geliştirdi. Şutları her seferinde Muslera’dan dönen İBB’li futbolculardan Efe 42. dakikada gol perdesini açtı.

Holmen’in sağ kanattan yaptığı ortada, kaleden çıkan Muslera topu elinden kaçırınca, geriden gelen Efe, topu boş ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla sonuçlanırken, İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan Galatasaray maçın kaderini değiştiremedi. 63. dakikada oyuna dahil olan Sercan, Galatasaray formasıyla ilk maçına çıktı. Sercan’ın geliştirdiği ataklardan da yararlanamayan sarıkırmızılılarda yeni transferlerden Engin Baytar’da sonuca etki edemedi.

Galatasaray’ın beraberlik arayışları sonuç vermezken, 82. dakikada karşılaşmanın skorunu belirleyen gol İBB’li Pierre Achile Webo’dan geldi.

Sarı-kırmızılıların savunmada yaptığı büyük hatayı değerlendiren Gökhan Süzen soldan topu ortaladı ve Webo rahat bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın devamında başka gol olmayınca maç 2-0’lık skorla sonuçlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89