• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C
  • Berlin 9 °C

G.Saray'ı bu hale getiren ben değilim

G.Saray'ı bu hale getiren ben değilim
G.Saray'a geldiği için pişman olmadığını kaydeden Rumen teknik direktör, "G.Saray'daki kredinin bana açık olması gerektiğini düşünüyorum".dedi

G.Saray'a geldiği için pişman olmadığını kaydeden Rumen teknik direktör, "G.Saray'daki kredinin bana açık olması gerektiğini düşünüyorum. Burada olayım ya da olmayayım hiçbir zaman kanımı değiştirmem" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Spor Toto Süper Lig'de bugün sahalarında Bucaspor ile yapacakları karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Rumen teknik adam, "Kendi sahamızda oynayacağımız bir maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bizim için bundan sonraki bütün maçlar çok önemli. Bana göre yeni stadımızda oynadığımız son maç gibi oynarsak iyi bir maç olacağına inanıyorum" dedi. Bucaspor'un geçen hafta Konyaspor karşısında galip geldiğini hatırlatan Hagi, 'Rakibimiz önemli bir galibiyet elde ettikten sonra bize karşı çıkacak. Bence cesaretli bir takım, bize karşı çok cesur bir şekilde çıkacaklarına inanıyorum. Tecrübeli bir hocaları var. Ama biz kendimizi ve oyunumuzu düşünerek, 3 puanı elde etmek istiyoruz' diye konuştu.

Son zamanda Galatasaray ve kendisi hakkında yazılanlara sert tepki gösteren tecrübeli teknik adam, 'İnanılmaz şeyler yazılıyor diye düşünüyorum. Bunu defalarca söyledim, bu kulübe her şeyini veren bir adam var karşınızda. Beni iyi tanıyorsunuz, Galatasaray'da yıllarını veren ve Galatasaray için en iyisini yapmaya çalışan bir insan var karşınızda, hem futbolcu hem de hoca olarak. Kazanan ve başarılı olan bir insan. Teknik direktör olarak sadece bir kupa kazandım ama o da bir kupadır' değerlendirmesinde bulundu.

SİZDEN SAYGI BEKLİYORUM

Galatasaray'da teknik direktörlük yaptığı ilk dönemde, yılın teknik direktörü seçildiğini anlatan Hagi, şunları kaydetti: 'Gazeteler, kulübü milyonlarca euro zarar ettirdiğimi yazıyorlar. İkinci gün ise 'En ekonomik hoca' diye yazıldı. Bu oyuna son vermenizi rica ediyorum. Çünkü ben Galatasaray'da sadece oyuncu olarak değil, hoca olarak da güzel günler yaşadığımı düşünüyorum. Galatasaray'daki kredinin bana açık olması gerektiğini düşünüyorum. Ben üçüncü kez Galatasaray'a geliyorum. Üç defa da zor durumda geldim. Ama Galatasaray'ı bu duruma getiren ben değilim. Herkesin bunu anlamasını istiyorum."

Hedefim iyi ve rekabetçi bir takım

"Galatasaray'ı rekabetçi bir takım yapmaya geldim. Son iki yılda bu yapılmadı. Bu 2-3 ay içerisinde yapılacak bir iş değil, öyle oysaydı, 3 aylık sözleşme yapardım. Hedefim iyi ve rekabetçi bir takım oluşturmak. Bu hemen olmuyor Ancak zaman içerisinde bazı şeyleri değiştirebiliyorsunuz."

Başkan bana tam destek verdi

Başkan Adnan Polat'ın, daha önce, başarısız olunması durumunda kendisiyle yollarını ayıracaklarını belirten demecinin sorulması üzerine Hagi, 'Bunu başkana sorun. Bana, 'Tam destek veriyorum' dedi, tek bildiğim bu. 1,5 senelik sözleşmem olduğudur."

Geldiğim için hiç pişman değilim

"G.Saray'a geldiğim için pişman değilim. Benim için sorun değil, burada olayım ya da olmayayım ben hiçbir zaman kanımı değiştirmem. Mutlu 7 yıl yaşadığım bir eve, bir kulübe gelmekten hiçbir pişman değilim. Takımın düzelmesi için en az 6-7 aya ihtiyaç var. Zapata kaliteli bir kaleci."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89