• BIST 9566.96
  • Altın 4045.239
  • Dolar 38.8474
  • Euro 43.7318
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 30 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 21 °C

Fuad Husên: Barzani, Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi

Fuad Husên: Barzani, Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi
Federal Kürdistan Başkanı Mesud Barzani ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Ankara'da gerçekleştirdiği görüşmenin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Federal Kürdistan  Başkanı Mesud Barzani,  Başbakan Binali Yıldırım ile Çankaya Köşkü'nde 1 buçuk saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Barzani ve Yıldırım'ın görüşmesi ardından heyetler arası görüşmeye geçildi, Görüşme sonrası Federal Kürdistan heyetinde bulunan Başkanlık Divan Başkanı Fuad Husên, açıklama yaptı.

K24 mikrofonuna konuşan Fuad Husên, görüşmede "Başkan Barzani, Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi" dedi.

Husên, görüşmeye dair ayrıntı vermekten kaçınırken, görüşme sırasında birçok önemli konunun gündeme geldiğini ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89