Şu aşamada istifasının yersiz olduğunu belirten Sarı-Kırmızılı takımın hocası, mağlubiyeti ise sakatlıklara bağladı.
Rijkaard, "Takımda ışık görüyorum ama şu anda sakatlıklar nedeniyle takımı oturtamıyorum." dedi. Hollandalı teknik adam, A.Gücü karşısında 3 tane birbirine benzeyen gol yediklerini aktarırken de, hayretler içinde kaldığını, hayatında böyle bir şey görmediğini belirterek futbolcularını suçladı.
G.Saray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı ise kötü gidişe 'dur' demenin zamanının geldiğini dile getirdi. Haklı olmalarına rağmen taraftarın, 'Rijkaard istifa', 'İmparator Terim' tezahüratlarının yanlış olduğunu kaydeden Helvacı, "Tepkilerini maç sonuna saklamalılardı. Biz zaten meseleyi çözeceğiz." diye konuştu.
Yöneticiler dün akşam bir toplantı yaptı. Hoca adayları arasında Fatih Terim ve Tugay Kerimoğlu bulunuyor.
Frank Rijkaard için karar günü

A.Gücü maçının ardından tribünlerin istifaya davet ettiği Frank Rijkaard, görevinin başında olduğunu söyledi ancak yönetim genç hoca ile aynı düşünceyi paylaşmadı.
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
Fotoğraflarla Kürdistan’a dönen ilk hacı kafilesi
Başkent Hewler’de huzurevi
IŞİD’in son mevzisinden kaçış...
Kürdistan Parlamentosu'nun yeni üyeleri yemin etti
12345678
Sait Çürükkaya...
Antep'te sokak düğününe bombalı saldırı
Cizre'deki bodrumlarda ne yaşandı?
Nizamettin Ariç - Xakî Bîngol - Çîyayê Şengalê
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89
Tel : 0532 261 34 89
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.