• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 14 °C

Fener'de lale devri! Video

Fener'de lale devri! Video
Ligde kötü günler geçiren sarı-lacivertliler, Avrupa'daki saltanatını sürdürdü. İlk yarıda F.Bahçe, Güiza ile sayısız fırsat kaçırdı. 42'de Twente'nin bir şutu direkten döndü.

61'de Perez'in şutunu Carlos çizgiden çıkardı. 71'de Lugano ile aradığı golü bulan F.Bahçe, grupta tek yenemediği takım olan Twente'yi dize getirip rövanşı aldı.

fotogaleri100.jpg

1-0Ligde kötü giden F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi grup maçında Hollanda'nın Twente takımını deplasmanda 1-0 yenerek bir üst tura çıkmayı garantiledi. Maça iyi başlayan ve 5. dakikada Güiza'nın kafa vuruşuyla rakip kaleyi yoklayan F.Bahçe, 23 ve 24. dakikalarda İspanyol golcüyle tehlikeli oldu ancak sonuç alamadı. 42'de Perez'in vuruşunda direğe çarparak auta çıkan top, F.Bahçe'ye korkulu bir an yaşattı. 61'de Perez'in kaleye giden topunu Carlos çizgiden çıkardı. 68'de Alex, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten auta atarak F.Bahçe adına net bir fırsattan yararlanamadı. 70'te Alex'in köşeye giden kafa şutunu kaleci kornere çeldi.



71'de F.Bahçe, Lugano'nun golüyle maçta 1-0 öne geçti. 76'da Mehmet Topuz, Güiza'ya pas yerine vurmayı deneyince önemli bir pozisyon kaçtı. 79'da Güiza'nın pasında Alex topa dokunamadı. 90'da Santos'un kafa vuruşu direğe çarparak kornere çıktı. Turu garantileyen F.Bahçe, 17 Aralık'taki Sheriff maçına prestij için çıkacak.

8600

Uzun zamandır duran top çalışıyorduk

Attığı golle F.Bahçe'ye galibiyeti getiren Lugano maç sonunda yaptığı değerlendirmede takımına üç puan kazandırdığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Duran toplara uzun zamandır çalıştıklarını belirten Uruguaylı yıldız, “Bugün (dün) ilk denememdi. Çalışmamın karşılığını aldım” dedi. Lugano, iki takım da ofansif oynadığı için zevkli ve zengin pozisyonların yaşandığını belirtti.


Carlos'un çizgiden çıkardığı gol...

Devlerle eşleşmeyecek

Grupta liderliği garantileyen F.Bahçe'yi bir üst turda kolay rakipler bekliyor. 18 Aralık'ta çekilecek kurada seribaşı olacak sarı-lacivertiler, 12 grup 2.'leri ve Devler Ligi'nde gelen en kötü dört 3. ile eşleşecek.

Sheriff fırsat tepti

F.Bahçe ile aynı grupta yer alan Sheriff, öne geçtiği maçta S.Bükreş ile 1-1 berabere kalarak tur şansını son maça bıraktı.

Güiza Semih'e saygılı olmalı

F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, maçın son bölümünde yerine giren takım arkadaşı Semih'e tepki gösteren Güiza'yı sert bir dille eleştirdi. İspanyol golcünün Semih'e karşı saygı duymak zorunda olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, “Güiza ile bazı şeyleri konuşacağız” dedi.

Maçın 81. dakikasında oyundan alınmasına tepki olarak yerine giren Semih'e tavır alan Güiza, teknik direktör Daum'un sabrını taşırdı. Maçta son bölümde oyundan çıkarken tepki gösteren İspanyol golcüyle konuşacağını açıklayan Alman teknik adam, “Güiza yerine giren takım arkadaşı Semih'e saygılı olmak zorunda. Hİçbir futbolcu sahadan çıkmak istemez ama her oyuncunun tepkisi farklıdır. Sonuçta futbolcuya sormak lazım. Ancak Güiza ile bazı şeyleri konuşmak istiyorum. Üzülmesi normal ama giren arkadaşına daha saygılı davranmalı” sözleriyle Güiza'yı eleştirdi.

FUTBOLCULARA YÜKLENDİ

Daum, Semih ile Cristian'ın tartışmalarıyla ilgili olarak ise “Demek ki futbolcunun yeterince enerjisi ve zamanı var. Sahada yeterince tartışmaya giriyorsa kondisyonumuz yerinde. Tabi ki böyle şeyleri görmek istemiyoruz” sözleriyle bu iki oyuncuya imalı bir göndermede bulundu. Daum, maç içinse şu ifadeleri kullandı: “Hedeflerimizden biri grubu 1. bitirmekti. Bu hedefi yakaladık. Artık bizi 1. sıradan kimse indiremez. Twente maçında az hata yaptık ve kazandık. Takımın da iyi gittiğinden eminim.”

Maç içerisinde girdiği sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan Güiza, oyundan alınırken takım arkadaşı Semih ve hocası Daum'a tepki gösterdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89