• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 20 °C

Fenerbahçe'den gövde gösterisi

Fenerbahçe'den gövde gösterisi
Dün kulüp binasında resmi imza atan Mehmet Topuz, bugün taraftarın önünde çıktı. Roberto Carlos'tan sonra Saracoğlu Stadı'nda 3 bin taraftarın önünde ikinci kez bir futbolcuya imza attırıldı.

Önceki gün Aziz Yıldırım'ın yanında imza atan Mehmet Topuz, bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarının önünde imza attı ve kendisini 3 yıl Fenerbahçe'ye bağladı. Topuz takımda 38 numaralı formayı giyecek.

TOPUZ: FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞUNA KATKIM OLACAK

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Topuz, yaptığı açıklamada, "Burada, Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluyum. Şu anki heyecanımı anlatamam. Hayatınım en zor haftasını geçirdim ama artık eskiyi konuşmak istemiyorumGöreceksiniz Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda büyük katkım olacak. Şu an sizlerden iki şey istiyorum. İlgi ve tatil. Hep beraber Fenerbahçe'yi güzel günlere taşıyacağız" dedi..

YILDIRIM: YANLIŞ YOL İZLESE DE BEŞİKTAŞ BÜYÜK CAMİA

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise yanlış transfer politikası izlediği için Beşiktaş'ı kötülememek gerektiğini belirterek, "Yanlış bir yol izlediler. Hoşgörmek lazım. Ama Beşiktaş da Fenerbahçe gibi büyük camiadır. Onlar da zamanında büyük transferlere imza attı. Onlar bizim dostumuz, hep iyi ilişkiler içinde olduk ve olacağız" diye konuştu.

ALİ KOÇ: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Asbaşkan Ali Koç ise yaptığı açıklamada, imza töreni için stada gelen Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederek, "Transferlerimiz devam edecek. Bizi izlemeye devam edecek" dedi.

FORMAYI GİYDİ, ŞAPKAYI TAKTI

Mehmet Topuz daha sonra içeri girdi ve birkaç dakika sonra Fenerbahçe formasıyla geldi. Topuz, "Birgün herkes Fenerbahçeli olacak" şapkasını taktı. Taraftarların yoğun biçimde tezahürat yapıp, Beşiktaş'a göndermelerde bulunduğu anlarda Mehmet Topuz, Fenerbahçeli yöneticilerin tebriklerini kabul etti. Yıldız futbolcu daha sonra formayı öptü ve topla kısa bir şov yaptı.

MEHMET TOPUZ KİMDİR?

Mehmet Topuz, 7 Eylül 1983 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1999 yılında "Kayseri Yolspor" altyapısında başlayan Topuz, 2000 yılında Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu. Kayseri Erciyesspor ile profesyonel sözleşme imzaladı ve 2000-2004 yılları arasında Kayseri Erciyesspor forması giydi.

Topuz, buradaki performansı ile milli takımlarda da görev almaya başladı. Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor forması ile Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyonluk yaşadı. Topuz, 2004 yılında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor'un isim değişikliğine gitmesi üzerine, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor forması giydi. Bu dönemde Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı forması giymeye de başlayan futbolcu, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası'nda da mücadele etti. Bu dönemde Çek Cumhuriyeti ile yapılan özel maçta ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı forması giyen Mehmet Topuz, 2007 yılında ise Kayserispor "Takım Kaptanlığı"na getirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89