• BIST 9058.02
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Berlin 15 °C

Fenerbahçe'den gol yağmuru!

Fenerbahçe'den gol yağmuru!
Spor Toto Süper Lig'de yapılan maçta Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor karşısında 4-0 Fenerbahçe'nin galibiyeti ile bitti.

FENERBAHÇE-ANTALYASPOR: 4-0
87. dakika: Caner sol kanatta topla buluştu, arka direğe ortasını yaptı Semih bomboş pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Polat son anda topu saha içine çeldi.

84. dakika: Antalyaspor atağında Ali Zitouni'nin ceza sahası dışından sert şutunda top sütten auta gitti.

81. dakika: Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt. Özer sol kanata pasını verdi, Andre Santos topla buluştu, yerden altıpasa pasını verdi, Semih gelişine şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu ama hakem öncesinde Semih için ofsayt kararı vererek gol geçersiz sayıldı.

80. dakika: Maçta tempo çok düştü. Seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe'nin 4-0'lık üstünlüğü sürüyor.

79. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet topuz oyundan alındı, yerine Özer girdi.

77. dakika: Antalyaspor, kaleyi cepheden gören yerden serbest vuruş kazandı. Proment yerden çok sert vurdu ama top barajdan döndü.

18712

73. dakika: Antalyaspor atağında Djehoua'nın ceza sahası dışından yerden vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

71. dakika: Verilen su molasından sonra oyun yeniden başladı.

68. dakika: Fenerbahçe'de Alex oyundan alındı, yerine Caner girdi.

66. dakika: Fenerbahçe oyunda çok rahat. Tempoyu istediği şekilde ayarlıyor.

64. dakika: Fenerbahçe atağında Stoch, Alex'le duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girdi ama savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

61. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex'in ceza sahası dışından etkili vuruşunda savunmaya çarpan topu kaleci Polat son anda tokatlamayı başardı.

60. dakika: Antalyaspor atağında Erkan'ın sağ kanattan ortasında Alex kafayla topu uzaklaştırdı.

18713

58. dakika: Fenerbahçe yayın biraz gerisinden serbest vuruş kazandı. Alex, kavisli bir vuıruş yaptı ama kaleci Polat iki hamlede topun sahibi oldu.

54. dakika: Sağ köşeden Alex'in ceza sahasına ortaladığı kornerde kaleci Polat topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.

51. dakika: Antalyaspor atağında savunmadan seken topa ceza sahası dışında Proment gelişine vurdu, sağ köşeye giden topu Mert kornere çeldi.

48. dakika: Fenerbahçe ikinci yarının ilk dakikalarını hazırlık paslarıyla geçirdi.

İkinci yarıya Fenerbahçe başladı.

Fenerbahçe'de sakatlanan kaleci Volkan oyundan alındı, yerine Mert girdi.

Antalyaspor'da 3 değişiklik birden yapıldı.İlkem Özkaynak, Tuna Üzümcü ve Ertuğrul Aslan çıktı, yerlerine Yenal, Pecome Djehoua ve Sedat Ağçay oyuna girdi.

Kadıköy'de ilk yarı sona erdi.

44. dakika: Fenerbahçe atağında Alex savunmanın arkasına derinlemesine bir pas attı ama Semih için çok hızlı bir pas olunca top kaleciye kadar gitti.

42. dakika: Fenerbahçe 5. gole çok yaklaştı. Alex'in pasıyla topla buluşan Semih'in ön direğe ortasında, Mehmet topuz uçarak kafayı vurdu ama top az farkla yandan auta gitti.

39. dakika: Antalyaspor atağında Ceza yayı yanından içeri giren Necati'nin vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.

35. dakika: Necati'nin kafa pasıyla ceza sahasında buluşan Ali Zitouni'nin vuruşunda Volkan'ı geçen topun kaleye girmesine Gökhan izin vermedi.

33. dakika: Fenerbahçe atağında Cristian Baroni'nin ceza sahası dışından sert şutunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

GOL 29. dakika
: Kadıköy'de resmen gol yağmuru var. Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Gönül, dar açıdan vuruşunu yaptı, uzak köşeden topu ağlara gönderdi. 4-0

GOL 25. dakika: Fenerbahçe farka koşuyor. Semih'in şık pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Alex, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 3-0

22. dakika: Fenerbahçe, yaklaşık 30 metreden kaleyi cepheden gören yerden serbest vuruş kazandı. Baroni'nin sert şutunda top barajdan döndü.

19. dakika: Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Alex'in kale önüne kavisli ortasında savunma topu kafayla karşıladı.

16. dakika: Antalyaspor atağında Tita sağ kanattan arkla direğe ortasını yaptı, bilica kafayla topu uzaklaştırdı.

GOL 13. dakika: Semih yine attı. Sağ kanattan Mehmet Topuz'un yerden ortasına ön tarafta ayak koyan Semih, sağ köşeden topu ağlara gönderdi.

12. dakika: Antalyaspor atağında tita çalımlarla ceza sahasına girdi ama savunma topa ayak koydu.

GOL 8. dakika: Fenerbahçe golü erken buldu. Alex'in harika pasıyla sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya akalan Semih, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

6. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

3. dakika: Fenerbahçe'de Alex orta alan önünden serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı Lugano yükseldi kafayı vurdu ama top savunma topu uzaklaştırdı.

Maça Antalyaspor başladı.

HAKEM: Bülent Yıldırım

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman 

ANTALYASPOR: Polat, Erkan, Necati, Ali Zitouni, Proment, Deniz, Radeljic, Tuna, İlkem, Ertuğrul, Tita
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89