• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 12 °C
  • Berlin 13 °C

Fenerbahçe ikinci yarı açıldı: 3-0

Fenerbahçe ikinci yarı açıldı: 3-0
Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Kazım, Emre ve Andre Santos'un ikinci yarıda attığı gollerle Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki ikinci maçından da galip ayrılmış oldu.

Fenerbahçe, kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü takımlarından Sivaspor'u Kazım, Emre ve Andre Santos'un golleriyle 3-0 mağlup etti.

Ev sahibi Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Roberto Carlos ilk onbirde sahaya çıkarken, Vederson tekrar kulübeye döndü. Sarı-lacivertli ekipte takım kaptanı Alex de 8. dakikada sakatlanarak yerini Deivid'e bıraktı.

Sivasspor'da ise teknik direktör Bülent Uygun, geçtiğimiz haftadan çok farklı bir takımla sahaya çıktı. Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Musa Aydın'ı yedek soyunduran Uygun, bu oyuncuların yerine sağ bekte Murat Sözgelmez, orta sahada da yeni transfer Kadir Bekmezci ve Cihan Yılmaz'a şans tanıdı.

Sarı-lacivertli ekipte geçtiğimiz hafta iki gol atan golcü futbolcu Güiza ilk yarıda beklenen pozisyonları bulmakta zorlanırken, Sivasspor ise Kamanan ve Ersen Martin ile kontraataklarla gol aradı.

İlk yarıda iki takımın da gol çabası sonuç vermedi ve devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe'de özellikle Gökhan Gönül sağ kanattan zaman zaman etkili çıkışlar yaparken, Sivasspor'da özellikle 53 ve 54. dakikalarda Kamanan ve Ersen Martin'in vuruşlarını Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel çok iyi bir refleksle çıkarmayı başardı.

70. dakikada Fenerbahçe'de Emre'nin ceza sahası içine çıkardığı topla buluşan Kazım, topun gelişine vurdu ve sarı-lacivertli ekibin golünü attı: 1-0

Golü yedikten sonra konuk ekip Sivasspor, Fenerbahçe kalesine gitmekte zorlanırken sarı-lacivertli ekip 81. dakikada Emre Belözoğlu ve uzatma anlarında Andrre Santos'un golleriyle maçı 3-0 kazandı.

Ligde 2'de 2 yapan Fenerbahçe bu sonuçla ikinci haftayı da lider kapadı.

FENERBAHÇE: 3 - SİVASSPOR: 0

Stat: FB Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Önder, Roberto Carlos (Dk. 71 Vederson), Kazım (Dk. 84 Selçuk), Emre, Cristian, Dos Santos, Alex (Dk. 8 Deivid), Güiza

Sivasspor: Petkoviç, Murat Sözgelmez, Yasin Çakmak, Sedat Bayrak, Hayrettin, İbrahim Dağaşan (Dk. 60 Musa), Onur Tuncer (Dk. 83 Uğur), Cihan Yılmaz, Kadir Bekmezci, Kamanan (Dk. 66 Erman), Ersen Martin

Goller: Dk. 70 Kazım, Dk. 81 Emre, Dk. 90+1 Dos Santos (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 45+2 Petkoviç (Sivasspor), Dk. 70 Kazım (Fenerbahçe)

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89