• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 5 °C

Fenerbahçe çok rahat! 3-0

Fenerbahçe çok rahat! 3-0
Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan sarı kanaryalar, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçını rahat oyunuyla Altay'a karşı 3-0 kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci maçında, Altay'ı konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Sarı lacivertli ekip, rahat başladığı karşılaşmanın 35. dakikasında Özer'in ayağından kazandığı golle durumu 1-0 yaptı. Karşılaşmada yıldızı parlayan Özer'in golü aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya aynı temposu ve istekrarlı oyunuyla girişen Fenerbahçe, 57. dakikada Mehmet Topuz'un kaydettiği golle skoru 2-0'a taşıdı.

9515

Bu dakikadan sonra daha da rahatlayan Sarı lacivertli ekip, ataklarını devam ettirdi ve 78. dakikada Özer takımının 3. kendisinin 2. golünü kaydetti ve sonrasında yerini arkadaşına bırakapark büyük alkışla yedek kulübesine geçti.

İlk Yarı

10. dakikada ceza alanı içine ortalanan topu Özer göğsüyle müsait durumdaki Semih'in önüne indirdi. Bu futbolcunun, karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda kaleciden dönen topu savunma uzaklaştırdı.

17. dakikada Cristian'ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Soner topu kornere çeldi.

23. dakikadaki Altay atağında, sağdan ceza alanına gönderilen topla arka direğe yakın bölgede sol çaprazda buluşan Musa Sinan'ın sert vuruşunda, kaleci Volkan Babacan güzel bir hareketle topu kornere gönderdi.

30. dakikada Özer'in kullandığı korner atışında, kale önünde Lugano'nun kafa ile kaleye göndermek istediği topu, arka direkte Semih kafa ile tamamlamak istedi. Soner'in meşin yuvarlağı kale içinden çıkardığı pozisyonda hakem, Semih'in topa eliyle müdahale ettiği kararını verdi.

GOL: 35. dakikada Uğur'un soldan kale içine ortasında, Mehmet Topuz topu kafayla Özer'in önüne indirdi. Bu oyuncu, kontrol ettiği topu filelere göndererek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

39. dakikada Alp'in ceza alanına girmeden sert vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

42. dakikada Cristian'ın uzak mesafeden sert şutunda, top kaleci Soner'den oyun alanına geri döndü. Dönen topla oluşan yeni bir Fenerbahçe atağında, Bekir'in ortaladığı topa sol çaprazda Uğur kafayı vurdu, kaleci Soner meşin yuvarlağı kornere çeldi.

43. dakikada Uğur'un soldan ortasında, arka direğe yakın bölgedeki Mehmet Topuz kafayı vurdu. Kaleci Soner'in müdahalesiyle top oyun alanına döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

İkinci Yarı

52. dakikada Cenk Ahmet'in sol çaprazdan şutunda, kaleci Volkan Babacan yatarak topu kontrol etti.

GOL: 57. dakikada Dos Santos'un pasıyla ceza alanı önünde topla buluşan Mehmet Topuz'un vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 2-0

73. dakikada Alp'in ceza alanının dışından yerden sert şutunda, top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

GOL: 78. dakikada Altay ceza alanı önünde Deivid ve Semih paslaşmasından sonra topu alan Özer'in yerden vuruşunda meşin yuvarlak 3. kez Altay filelerine gitti: 3-0

86. dakikada Cenk Ahmet'in uzak mesafeden yerden sert vuruşunda, top direğin yanından auta çıktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Fenerbahçe mücadeleyi 3-0 kazandı.

Bu sonuçla 3 puanlı iki takımdan Fenerbahçe averajla grup liderliğine otururken, Antalyaspor da aynı puanla ikinci sırada yeraldı. Altay'ın ise henüz puanı yok.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89