• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 11 °C

Fenerbahçe 7'de 7 yaptı

Fenerbahçe 7'de 7 yaptı
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yenerek ligde 7. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yenerek ligde 7. maçından da galibiyetle ayrıldı.

9. dakikada Fenerbahçe'den Alex, Antalyaspor ceza alanının sağ köşesinden topa sert vurdu. Top kaleci Polat'ta kaldı.

10. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Bu dakikada Alex'in ara pasını iyi takip eden Kazım, Antalyaspor ceza alanının sağından topu kaleci Polat'ın solundan Antalyaspor kalesine gönderdi: 0-1

12. dakikada Antalyaspor'da sakatlanan Kerim'in yerine Hakan Özmert oyuna girdi.

17. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Guiza topu Antalyaspor ceza alanına gönderdi. Bilica'nın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

21. dakikada Antalyaspor beraberliği sağladı. Bu dakikada, Antalyaspor'dan Jedinak'ın sağ taraftan uzun pasını iyi takip eden Ali Zitouni, Fenerbahçe ceza alanında uçarak topa kafayla vurdu. Top Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın solundan filelere gitti: 1-1.

24. dakikada Fenerbahçe'den Kazım, Antalyaspor'dan 3 oyuncuyu geçerek Antalyaspor cezaalanına girdi ve cezaalanının sağ köşesinden topa çok sert vurdu. Top Antalyaspor kalesinin çatal olarak tabir edilen iki direğin birleştiği noktaya çarparak geri döndü. Dönen topu Antalyaspor defansı uzaklaştırdı.

33. dakikada Antalyaspor'dan Yalçın ve Fenerbahçe'den Bilica, 38. dakikada da Fenerbahçe'den Gökhan sarı kart gördü.

40. dakikada Fenerbahçe'den Alex, Antalyaspor defansından sıyrılarak cezaalanı içine girdi ve topa dönerek vurdu. Top kaleci Polat'ta kaldı.

44. dakikada Mehmet Topuz, Antalyaspor ceza alanının dışından çok sert bir şut attı. Top, Antalyaspor kalesinin üst direğinden geri döndü. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

53. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Sedat'ın uzun pasını takip eden Veysel, Fenerbahçe ceza alanına girerken vuruşunu yaptı, ancak kaleci Volkan dokunarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

55. dakikada Fenerbahçe mutlak bir golden oldu. Alex'in uzun pasında topla Antalyaspor ceza alanında buluşan Guiza, Antalyaspor kalecisi Polat ile karşı karşıya kaldı. Guiza'nın vuruşunda kaleci Polat yatarak bacaklarıyla topu uzaklaştırdı.

64. dakikada Uğur Boral'ın pasında topla Antalyaspor ceza alanına giren Alex sert vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.

78. dakikada Alex'in pasında, ceza alanı içinde Antalyaspor kalecisi Polat ile karşı karşıya kalan Guiza topa sert vurdu, ancak Polat topu uzaklaştırmayı başardı.

82. dakikada Bilica, Antalyaspor ceza alanında topa dönerek vurdu. Meşin yuvarlak yan direğe çarparak oyun alanına döndü.

84. dakikada Kazım Antalyaspor ceza alanının dışından topa çok sert vurdu. Kaleci Polat meşin yuvarlağı güçlükle uzaklaştırdı.

88. dakikada Ali Zitouni'nin pası ile Fenerbahçe ceza alanına giren Veysel'in sert vuruşunda, kaleci Volkan topu uzaklaştırdı.

90. dakikada Alex'in ara pasına koşan Guiza, kaleci Polat ile karşı karşıya kaldı. Guiza topu daha müsait durumdaki Semih'e aktardı. Bu futbolcu, kaleci Polat'ın solundan topu Antalyaspor filelerine gönderdi: 1-2. Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu arada, golden sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sevincini paylaşmak üzere Emre ve Şekip Mosturoğlu'nun bulunduğu yere geldi. Yıldırım, bu sırada Emre ve Mosturoğlu'na şeref tribününde küfür edenlerle bir süre tartıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89