• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 10 °C

Fenerbahçe 1 puana boyun eğdi!

Fenerbahçe 1 puana boyun eğdi!
Turkcell Süper Lig'de, Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği-Fenerbahçe karşılaşması 0-0 sona erdi.

7. dakikada Gökhan Ünal, kendi çabasıyla getirdiği topu, penaltı noktası üzerindeki Mehmet'e aktardı. Bu futbolcu da sağdan bindirme yapan Deivid'i gördü. Brezilyalı oyuncunun sert vuruşunda top üstten dışarı gitti.

20. dakikada Gökhan Gönül'ün sağ taraftan yaptığı ortada Gökhan Ünal'dan seken topla arka direkte buluşan Vederson'un kötü vuruşunda, meşin yuvarlak, farklı bir şekilde yandan auta çıktı.

22. dakikada Orhan'ın ters kafa vuruşuyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Bilica, topa vurmakta gecikince, takımını mutlak bir golden etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi gelmeyince, berabere tamamlandı.

12578

GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE MAÇINDAN NOTLAR

Turkcell Süper Lig'de başkent deplasmanında Gençlerbirliği karşısına çıkan Fenerbahçe'de, teknik direktör Christoph Daum, son maça göre kadroda 2 değişiklik yaptı.

Alman teknik adam, Antalyaspor maçından farklı olarak ilk 11'de Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'a yer verdi. Daum, son lig maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Semih ve Güiza'yı yedek kulübesine görderdi.

Sarı-lacivertlerde, PFDK tarafından 2 maç ceza alan Alex de kadroda yer almadı. Ayrıca sakatlığı nedeniyle oynayıp, oynamayacağı tartışılan Gökhan Gönül ise ilk 11'de forma giydi.

Öte yandan, Fenerbahçeli futbolcular sahaya ''böbreklerinizi koruyun'', Gençlerbirliği de ''Gaziler için ne yapılsa azdır'' yazılı pankartlarla çıktılar.

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Thomas Doll, geçen hatftaki Trabzonspor maçına göre kadroda 2 değişikliğe gitti. Alman teknik adam, Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Kahe ve Serkan'ın yerine, Fenerbahçe önünde Mustafa ve Cem Can'ı sahaya sürdü. Başkent ekibinde, son antrenmanda sakatlanan Hurşut da 18 kişilik kadroda yer aldı.

Bu arada, devre arası transferde Galatasaray'dan alınan Alparslan da ilk kez 18 kişilik kadroya girerken, sakatlığı süren Boşnak stoper Ivan Radeljic kadroda yer almadı. Gençlerbirliği taraftarları kendilerine ayrılan tribünleri büyük ölçüde doldurdu. Fenerbahçeliler ise kendilerine ayrılan kale arkası tribününü tamamen doldurmayı başardı.

Bu arada, karşılaşmayı, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu eski güreşçi, AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya da izledi.

GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: M.Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Serkan Akarca
Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, İlhan, Aykut, Mahmut, Vranjes, Sandro, Tozo, Mustafa, Cem Can, Harbuzi
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Lugano, Emre, Vederson, Baroni, Andre Santos, Gökhan Ünal, Bilica, Mehmet, Gökhan Gönül, Deivid
Sarı kartlar: Dk. 37 Aykut, Dk. 45 Orhan (Gençlerbirliği)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89