• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 9 °C

Fatih Terim'e sürpriz teklif

Fatih Terim'e sürpriz teklif
Milli Takım'dan istifa eden Fatih Terim'e Süper Lig'den sürpriz bir teklif geldi. İşe teklifte bulunan kulüp...

Belçika maçından sonra 4 yıl 4 aydır yürüttüğü Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'nden istifa eden Terim, A.Gücü'nü yeniden yapılandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptığı teklife 'hayır' dedi..

Geçen hafta perşembe günü Terim'i telefonla arayan Gökçek, “A.Gücü'ne 1 milyon metrekarelik muhteşem bir spor kompleksi kuruyorum.. İçinde bir futbol akademisi de bulunacak.. Büyük düşünüyoruz, Türk sporuna yön vermeyi hedefliyoruz.. Sınırsız bütçemiz olacak.. Gel hoca, teknik direktörlük kariyerine başladığın yere dön.. Biz A.Gücü'nü Üç Büyükler'in arasına sokmak için yola çıktık ” dedi..

Terim ise Gökçek'in teklifini kibarca reddederek “Sayın başkan sağol.. Ama şu an için Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum.. Yurtdışından gelecek teklifleri değerlendireceğim” yanıtını verdi.. Bu konuşmanın şu açıdan da bir önemi var: Demek ki, şu anki teknik direktör Hikmet Karaman'ın A.Gücü'ndeki geleceği uzun gözükmüyor..

1 AYLIĞINA AMERİKA'YA

2010 Dünya Kupası play-off'unda Bosna ile karşılaşacak olan Portekiz için adı geçen Terim'in, oradan teklif gelirse olumlu yanıt verebileceği sızan haberler arasında..

Yakın çevresi ise Milli Takım'dan ayrılma süreci nedeniyle Terim'in pişman olduğunu belirtiyor.. İddiaya göre “Aslında bırakmak istemeyen Terim, Belçika maçında taraftarların protestosu üzerine fevri davranarak istifasını açıkladı.. Oysa Özgener'e her konuda güvence vermişti.. Federasyonun bu istifayı kabul etmeyeceğini düşünen Terim, 'kabul' açıklaması yapılınca hata yaptığını anladı.. Ama artık geç kalmıştı.. Şimdi gidip 1 ay ABD'de dinlenecek.”

Mahmut Özgener'in ricasına rağmen Belçika maçı sonrası istifa eden Fatih Terim'in bu kararı yüzünden pişmanlık duyduğu öğrenildi. Terim'in yakın çevresi “Belçika maçında taraftarların protestosu üzerine fevri bir karar verdi, federasyon resti görüp istifayı kabul edince canı çok sıkıldı. Amerika'ya gidip en az 1 ay kafasını dinlemeyi düşünüyor” diyor.

Ankara'ya 'paf' takviyesi

TFF tarafından küme düşürülen Ankaraspor'un Türkiye Kupası macerası bugün başlıyor. Kupaya katılmasında hiçbir engel görülmeyen Başkent ekibinin rakibi ise Tokatspor. Kadrosunda sadece 6 oyuncusu bulunan Ankaraspor, paf takımdan aldığı 12 oyuncuyla birlikte 18 kişilik kadroyu zorlukla oluşturarak karayolu vasıtasıyla Tokat'a gitti. Başkent ekibi Tokatspor karşısına teknik direktörlük diploması bulunan kaleci antrenörü Fikret Yılmaz ile çıkacak. Süper Lig'de büyük bir çıkış yaparak 2. sıraya kadar yükselen Bursaspor ise Güngören Belediyespor'la İstanbul'da kozlarını paylaşarak gruplara kalmak için mücadele verecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89