• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 11 °C

Fatih Terim takımdan memnun

Fatih Terim takımdan memnun
Fatih Terim, Ukrayna maçıyla ilgili olarak,''Etkileyici bir oyun, etkileyici bir skor ve etkileyici bir milli takım. Bu üçleme bugünün sonucuna ve oynanan futbola doğru duruyor'' dedi.

Milli takımımızın 3-0’lık Ukrayna galibiyeti sonrasında Milli takım teknik direktörü Fatih Terim yaptığı açıklamada "Savunmadan memnunum. İlk yarı pozisyon vermediler. Oyun kopuncaya kadar herkes çok ciddiydi. Futbolcularım böyle sıkışık bir zaman zarfında çok iyi oynadılar. İkinci ve üçüncü goller güzeldi" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Ukrayna maçıyla ilgili olarak,''Etkileyici bir oyun, etkileyici bir skor ve etkileyici bir milli takım. Bu üçleme bugünün sonucuna ve oynanan futbola doğru duruyor'' dedi.

2780

Terim, 3-0 kazanılan Ukrayna maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, hazırlık maçı olmasına rağmen oyuncularının konsantrasyonunun yüksek olduğunu belirterek, ciddiyeti elden bırakmadıklarını ifade etti. Fatih Terim, ''Dolayısıyla da etkileyici bir skor aldılar. Oyunun her bölümünde de rakibe fazla pozisyon vermedik. Oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.

NURİ VE CEYHUN KONUSU

Aurelio'nun yokluğunda Nuri ve Ceyhun'un performanslarından memnun olup olmadığı sorusuna Terim, ''Nuri, Dortmund'da oynamaya başladıktan sonra önemli bir oyuncu olma yolunda ilerliyor. Ceyhun da çok rahatlamış, kontrollü ve güvenli oynuyor. Aurelio'nun yokluğu bizim için çok önemli, orta sahanın yüksek performans gösteren oyuncusu. Umut ediyorum yetişir, yetişmezse de bu oyuncularımız gerekeni yapar'' şeklinde yanıt verdi.

SHEVCHENKO İLE HASRET GİDERDİ

Terim, karşılaşma öncesi sohbet ettiği Shevchenko ile neler konuştuğunun ve Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini söyleyip söylemediğinin sorulması üzerine de ''Shevchenko benim Milan'dan talebem. Sadece büyük bir oyuncu değil, büyük de bir karakter. Özlem giderdik maçtan önce. Evlendi 2 çocuğu oldu, bunlardan konuştuk. Milan'dan Chelsea'den konuştuk. Dünyanın sayılı golcülerinden birisi olduğu gerçek. Gelir mi gelmez mi o konuları bilmiyorum'' diye konuştu.

KIZIL: ÇOK İYİ OYNADIK

Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Ukrayna karşısında milli takımın çok iyi bir performans gösterdiğini ve sahadan farklı galip ayrıldığını söyledi.

Sakatlıklar elverdiği sürece milli takımın yenemeyeceği takım olmadığını kaydeden Kızıl, ''Ukrayna güçlü bir ekip. Deplasmanda aldığımız bu farklı galibiyet, Estonya ve Bosna Hersek maçı öncesi bizlere umut verdi. Türkiye'ye daha büyük sevinçler yaşatmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

İSMAİL İLK KEZ A MİLLİ OLDU

Beşiktaş'ın genç futbolcusu İsmail Köybaşı, Ukrayna karşısında ilk kez A Milli Takım'da forma giydi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Ukrayna maçı kadrosuna alınan İsmail, karşılaşmanın 86. dakikasında oyuna girdi ve ilk kez A Milli Takım formasını giymiş oldu.

MYKHAİLYCHENKO: BU SKORU BEKLEMİYORDUM

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Oleksiy Mykhailychenko ise bu skoru ve bu oyunu beklemediğini söyledi.

Türkiye karşısında 3-0 yenilmelerinin bekledikleri bir sonuç olmadığını dile getiren Ukraynalı teknik adam, ''Her açıdan zayıftık. Türkiye haklı bir galibiyet aldı. Taraftarlarımızdan skor ve oyun için özür diliyorum'' dedi.

Çok iyi bir takıma yenildiklerini anlatan Oleksiy Mykhailychenko, ''Türkiye'nin iyi bir takım olduğu çoktan belliydi. Özellikle İspanya maçlarını izledim. Defansta agresif bir takım, sadece forvetler değil bütün takım hücum yapıyor. Takım olarak oynuyorlar. Türk takımının tekniği yüksek ve iyi kısa paslar yapıyorlar'' diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89