• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 26 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 12 °C

Derbiyi kazanmaktan başka çare yok

Derbiyi kazanmaktan başka çare yok
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ''Trabzonspor maçı öncesi şampiyonluk şansımız yüzde 51'di, ama şimdi sıkıntıya girdi, dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ''Trabzonspor maçı öncesi şampiyonluk şansımız yüzde 51'di, ama şimdi sıkıntıya girdi. Yine de önümüzdeki 8 maçı da kazanırsak şansımız yüzde 100” diye konuştu.

 Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, şampiyonluk yolunda bütün kredilerini tükettiklerini ve Fenerbahçe derbisini kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de 28 Mart Pazar günü ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili olarak, ''Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Kazanmaktan başka çaremiz yok'' dedi.

Derbi maçların neticesinin önceden tahmin edilemeyeceğini kaydeden Polat, ''Bütün kredilerimizi tükettik. Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen Stadı'nda yenmekten başka çaremiz yok. Rakibimizi çok iyi ağırlayacağız. Taraftarlarımızdan da centilmence davranmalarını bekliyorum. Ortamın daha yumuşak olması için gayret sarf edeceğim. Taraftarlarımızın provokasyona gelmemelerini istiyorum'' diye konuştu.

ELANO'DAN BEKLEDİĞİMİZİ HENÜZ ALAMADIK

Başkan Polat, Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Elano Blumer'in şimdiye kadarki performansından memnun olmadığını söyledi.

Adnan Polat, ''Elano'dan gerekli verimi alamadık. Beklentimiz daha yüksekti. Ancak beklediğimizi henüz alamadık'' dedi.

KİRALIKLAR İÇİN KARAR NİSAN'DA

Devre arasında takıma kiralık olarak katılan Joao Alves ve Giovani Dos Santos'un önümüzdeki sezon da takımda kalıp kalmayacakları şeklindeki bir soru üzerine de Polat, her iki oyuncu hakkında da henüz net bir kararları olmadığını, Nisan ayında teknik heyetle yapacakları toplantıda bu konuyu masaya yatıracaklarını ifade etti.

''Arda'yı satma niyetimiz olmadığı için kimse teklif getiremiyor'' diyen Polat, ''Nisan ayında teknik heyetle oturup konuşacağız. Galatasaray'da oynayan kimse Galatasaray'ın esiri değildir. Şartlar oluşursa her futbolcu gidebilir. Ancak, Arda da, diğer gençler de Avrupa'da kupa kaldırmadan Galatasaray'dan gitmek istemiyor. O yüzden satmayı düşünmüyoruz'' diye konuştu.

Başkan Adnan Polat, belli bir rakama ulaşmaları durumunda yüksek gelir elde edeceklerini vurgulayarak, bundan sonraki dönemde GS Bonus kartı ve GS Mobile hattı olmayanlara kulüpten maç bileti satışı yapılmayacağını kaydedip, ''Galatasaraylıyım diyen bunların ikisini cebine koyacak'' dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89