• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İstanbul 11 °C
  • Diyarbakır 6 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 8 °C

Denizli'nin kararı Beşiktaş'ı şoke etti

Denizli'nin kararı Beşiktaş'ı şoke etti
Beşiktaş Yönetim Kurulu teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdı. Yönetim sürpriz bir ismin peşine düştü.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdı. Siyah beyazlı yönetimin takımın başına Alman Teknik Direktör Bernd Schuster'i getireceği idda ediliyor.

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Doğan Küçükemre, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrıldığı ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği haberleri üzerine bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi...

Doğan Küçükemre, Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mustafa Denizli'nin görevinin başında olduğunu belirterek, ''Sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'a geldi ve kendisine bir takım tetkikler yapılıyor. Yöneticimiz Prof. Dr. Mete Düren'e yorgun olduğunu, sağlık problemleri bulunduğunu ve bu nedenle bırakmak istediğini söylemiştir. Biz yönetim olarak Mustafa Denizli ile çalışmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz, hocamızla yapacağı toplantıdan sonra bu konuda karar verecektir. Şu anda takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'dir'' diye konuştu.

SCHUSTER İLE GÖRÜŞMEDİK

Denizli'nin yerine Alman Bernd Schuster'in getirileceği yönünde spekülasyonlar yapıldığının hatırlatılması üzerine Küçükemre, ''Bugün biz de bazı televizyon kanallarında Schuster diye bir hocanın ismini duyduk. Böyle bir görüşmemiz yoktur. Hiçbir teknik adamla görüşmedik.

Yönetim kurulumuz toplanacak, hocamızla görüşecek ve kararını verecektir. Tetkiklerin sonucu temiz çıkabilir ve hocamızla da yola devam edebiliriz. Bu durum bir iki gün içinde netlik kazanabilir. Kendisiyle görüşmemiz sonucunda konu belli olacak'' ifadelerini kullandı.

Denizli'nin ayrılması halinde (B) planlarının olup olmadığı sorusuna Küçükemre, ''(B) planımız yoktur, çünkü bu konu bugün gündeme geldi. Denizli, hastaneye yatınca haberimiz oldu. Sağlık problemleri nedeniyle devam edemeyeceğini söyledi. Biz de yarın, öbür gün başkanımızla bir araya geleceğiz ve durumu değerlendireceğiz'' yanıtını verdi.

Küçükemre, Denizli'nin daha önce de sağlık sorunları yaşadığının hatırlatılması üzerine, ''Sağlık problemleri daha önce de vardı ama tetkikleri temiz çıkmıştı ve sorun yoktu. Şimdi de tetkikler temiz çıkarsa hocamızla yola devam edebiliriz. Şu an için herhangi bir teknik direktörle görüşmemiz yok'' şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89