• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 13 °C
  • Berlin 4 °C

Denizli'de düğüm çözülüyor!

Denizli'de düğüm çözülüyor!
Dananın kuyruğu bu maçta kopuyor, Turkcell Süper Lig'in şampiyonu belli oluyor! Ligde oynanacak olan 34. hafta mücadelesinde Denizlispor, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor.

 Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Deniz Çoban yönetecek. Çoban'ın yardımcılıklarını Serkan Gençlerler ile Asım Yusuf Öz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler.

Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak ve Turkcell Süper Lig'in şampiyonunu belirleyecek olan Denizlispor - Beşiktaş karşılaşmasını, Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden de dakika dakika takip edebilirsiniz.

KARTAL ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE!

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun son haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak lig lideri Beşiktaş, rakibini yenerek, diğer sonuçları beklemeden şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Geçen hafta ezeli rakibi Galatasaray'ı yenerek son haftaya en yakın takipçisi Sivasspor'un 2 puan önünde lider giren siyah-beyazlı takım, Denizlispor karşısında da galip gelerek, 6 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Beşiktaş, geçen hafta Ankaragücü'ne 3-0 yenilen, ancak altındaki rakiplerinin de puan kaybıyla ligde kalmayı garantileyen Denizlispor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

KAZANAMAZSA NE OLACAK?

Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı maçı kazandığı takdirde, altında bulunan takımların alacağı sonuçlara bakmaksızın 2008-2009 sezonunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Denizlispor karşısında alınacak olası bir yenilginin ardından, Sivasspor'un İstanbul deplasmanında Galatasaray önündeki galibiyeti, kırmızı-beyazlı takımı şampiyonluğa taşıyacak.

Bu arada, matematiksel olarak şampiyonluk olasılığı bulunan ilk 3 takım Beşiktaş, Sivasspor ve Trabzonspor arasındaki ikili averajlarda Beşiktaş; Sivasspor ve Trabzonspor ile eşit durumda bulunuyor. Bu durumda takımlar arasındaki sıralamayı genel averaj belirleyecek. Bu 3 takım arasında sadece Sivasspor, ikili averajda Trabzonspor'a üstün durumda bulunuyor. 68 puanlı Beşiktaş Denizlispor ile berabere kaldığı takdirde, 66 puanlı Sivasspor, Galatasaray karşısında 3 farklı skorla galibiyet sonrası mutlu sona ulaşabilecek.

Beşiktaş'ın, Trabzonspor'a karşı genel averajda ise 8 gollük üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş'ın mağlubiyeti, Sivasspor'un puan kaybı halinde, Trabzonspor'un 8 gollük averajı kapatacak bir sonuç alması halinde şampiyonluk olasılığı var.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89