• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 19 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 18 °C

Canlı yayında kendini ihbar etti!

Canlı yayında kendini ihbar etti!
Kendisi hakkında çıkan haberlere isyan eden ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen canlı yayında kendini böyle ihbar etti.

Bugün kendisiyle ilgili gazetelerde çıkan haberlere isyan eden Rıdvan Dilmen, NTV'deki programında kendin kendini ihbar etti. Haberler karşısında oldukça morali bozuk gözüken ünlü yorumcu önce NTV yetkililerinden özür diledi sonra ağzından şu sözler döküldü:  

Bugün gazetede bir haber çıktı. Hayatımda en nefret ettiğim şey bu. En çok üzerinde durduğum pis bir olayla ilgili. Almanya'da futbol federasyonu ve savcılığın yürüttüğü bir dosya varmış. Bütün gazete müdürlerine servis edilmiş. Benimle ilgili şahsımla ilgili gazeteci arkadaşlarımızın arka ceplerinde dolaştırdıkları bir kağıt. Bu kağıtta deniyormuş ki 'Rıdvan dilmen pisliğe bulaşmış, bahis oynamış'. Ben 48 yaşındayım. İki tane çocuğum var. Annem var hayatta. Bu yaşıma kadar haram yemedim, günahımla sevabımla milli takımlarda oynadım. Milli takımda oynamak suç işlemeye engellemez. Tek lokma haram yemedim. Annemden böyle gördüm. Ben üniversitelere gidiyorum. Oradaki çocuklar benim futbolculuğumdan anlamazlar, 3-5-2'den anlamaz. Ben Türkiye'nin önemli bir evladıyım. Normal bir vatandaşım. Gazetenin yazdığı telefon konuşmaları varmış. Ben de diyorum ki, Bohum savcısı yetkililere vermiş deniyor ya... Hukuki durum farklı, ne var ne yok hukuk gücümü kullanacağım.

GAZETECİLERE RANDEVU VERDİ

Pazartesi sabahı Sarıyer Savcılığı'na giderek kendi kendisini ihbar eden Rıdvan Dilmen, haberi yayınlayan gazetecilere rest çekti. Rıdvan şöyle konuştu:

Beni devletimizin polisi ve sayın savcısı aramadı. Ben pazartesi günü Sarıyer'deki sayın savcısına bu kağıdı alıp gideceğim. Gazeteci arkadaşları Pazartesi günü saat 11.00'de Sarıyer savcılığına gelir. Bu tür kağıtları kahvehanelerde konuşmayın.Eğer benim suçum çıkarsa bir daha ne televizyonlarda ne gazetelerde futbolun f'sini konuşmayacağım. Benim çocuklarım okula gidemiyor. Ayıp, iftira atmayın. Eğer suçum çıkarsa 'yüzüme tükürün ben yorumculuk yapmıyorum' diyeceğim. Kahvenanelerde sağda solda konuştuğunuz bu kağıdı Pazartesi savcılığa getirin. Ben burada kendi kendimi ihbar ediyorum. Beni üzmeyin, annemi üzmeyin. Ben de hukuken ne elimden geliyorsa onu yapacağım. Sayın savcım ben kendimi ihbar ediyorum. Lütfen gazeteciler o kağıdı getirsinler. Ben hayatımda hiç haram yemedim. Yediğimi iddia edenler Pazartesi Sarıyer'e gelsinler. Seyircilerden tekrar özür dilerim.

Güntekin Onay: Siz Levent'te ankesörlü telefondan konuşmuşsunuz.

Dilmen: Ben 25 sene önce ankesörlü telefonu kullandım. Bana şu ses kayıtlarını getirsinler. Ben de böyle rezil kepaze olurum insanların önünde. Olur mu öyle şey. Benim kırdığım insanlar da olmuştur. Ancak beni böyle iğrenç konularla gündeme getirmesinler. Ben dünyada futbolun düşmanı iddia'dır dedim. Uyarı aldım. Garip garip senaryolar, yazılar vs. nereden çıkıyor bu işler... Yetkililer beni henüz çağırmadı. Ben diyorum ki Pazartesi gideyim savcıyla görüşeyim.Benim sorumlu olduğum insanlar var. Birincisi kurumum ikincisi sokaktaki vatandaşlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89