• BIST 9767.23
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 5 °C

Bursaspor eli boş döndü

Bursaspor eli boş döndü
Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor, Glasgow Rangers deplasmanında Naismith'in tek golü ile yıkıldı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu karşılaşmasında Bursaspor, İskoçya'da Rangers karşısında Naismith'in ayağından yediği tek golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Maç boyunca oyunu daha fazla kontrol eden taraf olan yeşil-beyazlılar, savunmada çok basit hatalar yaparak rakibine adeta 3 puanı hediye etti.

Bu mağlubiyetle Avrupa sahnesindeki 2. maçından da puansız ayrılan Bursaspor, henüz golle de tanışamadı. Rangers ise bu galibiyetle puanını 4'e çıkartarak C Grubu'ndaki iddiasını sürdürdü.

Karşılaşmaya iyi başlayan Bursaspor, hızlı ataklarla etkili oldu. 5. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Sercan Yıldırım'ın içeri çevirdiği topa hiçbir Bursasporlu dokunamadı.

20629

Bursaspor kalesi 12. dakikada önemli bir tehlike atlattı, Rangers takımının kullandığı serbest vuruşta arada direkte Miller kafayı vurdu. Ivankov topu kornere çeldi.

Bursaspor beklenilenden daha iyi maçta çok talihsiz bir şekilde topu ağlarında gördü. 18. dakikada Naismith sağ kanattan gelen ortada araya girerek topu Ivankov'un üzerinden ağlara yolladı.

Savunmada Ali Tandoğan ve Stepanov büyük bir hata yaptılar ve bu ikilinin arasından Naismith topu ağlara gönderen isim oldu.

Yediği golden sonra oyun disiplinini kaybeden yeşil-beyazlılar kalesinde önemli tehlikeler yaşamaya başladı.

Daha sonra toparlanan Bursaspor, beraberlik için Rangers kalesine yüklenmeye çalışsa da kalesinde yine önemli tehlikeler yaşamaya devam etti.

40. dakikada sakatlanan Ergic, yerini Valencia maçında hayal kırıklığı yaratan Insua'ya bıraktı.

İlk yarının son 10 dakikasında oyun Bursaspor'un kontrolünde geçti ancak yeşil-beyazlılar bir türlü istediği pozisyonları bulamadı.

Bursaspor'da Sercan Yıldırım ilk 10 dakika dışında çok etkisiz kalırken, yeşil-beyazlılar özellikle sağ kanattan Volkan Şen ile rakip kalede pozisyon aradılar.

Kaleci Ivankov ise ilk yarı boyunca çok basit hatalar yaparak Rangers tehlikelerine zemin hazırladı.

Manchester United deplasmanında iyi savunma yaparak 1 puan alan Rangers, attığı golün ardından Bursaspor karşısında da skoru savunma yaparak ilk yarı boyunca korudu.

İkinci yarının hemen başında kalesinde Miller ile büyük tehlike yaşadı Bursaspor. Savunmayı çalımlarla geçen Miller'ın vuruşunu kaleci Ivankov kurtardı.

50. dakikada ise maçın kırılma noktalarından birisi yaşandı. Rangers ceza sahası içerisinde topla buluşan Sercan'ın vuruşu, McCulloch'ın eline çarptı ve kornere gitti. Hakem bu pozisyonda korneri gösterirken, yeşil-beyazlı oyuncuların hakeme büyük itirazı oldu.

Bursaspor yine Volkan Şen ile sağ kanattan geldi, Volkan'ın ortasına Sercan ayağını uzattı ancak top az farkla auta gitti ve Bursaspor bir pozisyondan daha yararlanamadı.

Rangers, Bursaspor'un yaptığı hatalarla bulduğu tehlikeler haricinde maç boyunca üstünlük kuramadı. Rakibine göre oyunu daha fazla kontrolü altında tutan yeşil-beyazlı ekipte, gol yollarında Sercan Yıldırım etkisiz kaldı.

72. dakikada Ertuğrul Sağlam iki oyuncu birden değiştirerek maçtaki son hamlesini yaptı. Batalla ve Sercan kenara gelirken, Nunez ve Turgay oyuna dahil oldu.

Bu dakikadan sonra oyunu sahasında kabul eden Rangers, geliştirdiği hızlı ataklarla Bursaspor kalesinde ikinci golü aradı.

84. dakikada güzel bir pasla ceza sahasında topla buluşan Stepanov, sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top kalenin üzerinden auta gitti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89