• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 13 °C
  • Berlin 4 °C

Bir yıldır beklenen U2 6 Eylül'de İstanbul'da

Bir yıldır beklenen U2 6 Eylül'de İstanbul'da
Hayranlarının bir yıldır beklediği U2 360° Tour İstanbul konseri 6 Eylül Pazartesi akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek.

 Hayranlarının bir yıldır beklediği U2 360° Tour İstanbul konseri 6 Eylül Pazartesi akşamı Pozitif, İKSV işbirliği ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek.

30 yılı aşkın müzik kariyerlerinde, 145 milyonun üzerinde albüm satışıyla dünyanın birçok yerinde sadık bir dinleyici kitlesine sahip İrlandalı grup, 22 Grammy ödülü ile en çok Grammy Ödülü alan topluluk rekorunu elinde bulunduruyor. U2, İstanbul konserinde de “Sunday Bloody Sunday”, “One”, “With or Without You”, “Walk On” gibi unutulmaz parçalarını seslendirecek.

İKSV'dan yapılan açıklamaya göre Atatürk Olimpiyat Stadı’na erken gelenlere konseri en önden izleme şansını verilecek. Alana gelen saha içi bilete sahip ilk 2 bin 500 müziksever “inner circle(iç daire)” ismi verilen özel bölüme girerek efsanevi grup U2’yu en önden izleme şansını bulacak.

"ULAŞIM ÖZEL SEFERLERLE KOLAYLAŞACAK"

2010 yılının en büyük etkinliği olacağı belirtilen U2 360° Tour İstanbul konseri, şimdiye kadar Türkiye’de gerçekleştirilmiş en büyük stat konseri olacak. Konsere geliş gidişlerin rahat bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Pozitif ve IKSV, Atatürk Olimpiyat Stadı’na alternatifli rotalar ve farklı merkezlerden üzerinden özel seferler organize etti. Toplu taşıma ve özel seferler sayesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’na kolayca ulaşılabilecek. Konser sonrası da aynı hat üzerine konulacak seferlerle ulaşım sorunu aşılmış olacak. Birçok hareket noktasına ek olarak Taksim Meydan otobüs durağından ve TEM üzerinden Olimpiyat Stadı’na gidecek İETT otobüsleri hizmet verecek.

360° ÖZEL SAHNE TASARIMI

İtalya’nın Torino kentinde başlayan 360° Avrupa Turnesi’nin onuncu durağı olacak İstanbul konserine dünyanın her yerinden U2 hayranlarının gelmesi bekleniyor.1 Eylül tarihinde Olimpiyat Stadı’nda kurulumuna başlanacak konserin prodüksiyonunun şu ana kadar yapılmış en büyük konser prodüksiyonu sayıldığı belirtildi. Konser alanında bulunan tüm izleyicilere her açıdan kusursuz bir görüntü sunabilmek için özel olarak hazırlanan 360° sahne tasarımı, dev bir silindir video sistemi ile birbirine bağlanmış LED paneller ve 45 metreye ulaşan yüksekliğiyle müzikseverlere 360 derecelik bir görüş sağlıyor.

SNOW PATROL U2'DAN ÖNCE SAHNEDE

U2'dan önce ise sahneye birçok kez Brit Ödülleri’ne aday gösterilen, toplamda 10 milyonun üzerinde albüm satarak ulaşılması zor bir rekora imza atan Snow Patrol çıkacak. 2003 yılında çıkardıkları Final Straw albümünün ardından 4.7 milyon kopya satışına ulaşan, bir sonraki albümleri Eyes Open ile dünya çapında bir hayran kitlesi edinen grup; V Festival, Oxegen ve Isle of Wight gibi dünyanın önde gelen en önemli rock festivallerinde headliner olarak sahne aldı. Grey’s Anatomy, Cold Case ve One Tree Hill gibi dizilere de müzik yapan Snow Patrol, yerel müziğe verdikleri büyük destekle Bono’dan ve Michael Stipe’a kadar birçok ünlü müzisyeninin takdirini topluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89