• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 4 °C

Beşiktaş Viyana'yı fethetti

Beşiktaş Viyana'yı fethetti
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ikinci maçında Rapid Wien'i 2-1 yendi. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ikinci maçında Rapid Wien'i 2-1 yendi.

12. dakikada Quaresma ile bir topu direkten dönen siyah-beyazlılarda Portekizli futbolcu şanssız bir şekilde sakatlanarak 28. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. "Kara Kartallar", bu yarıda savunmada başarılı olup rakibine önemli bir gol pozisyonu vermezken ileride aradığı golü bulamadı ve devre golsüz berabere kapandı.

Rapid Wien ise taraftarının desteğiyle maça hızlı başlarken daha sonra oyunun kontrolünün Beşiktaş'ın eline geçmesine engel olamadı. Avusturya ekibi ilk yarıda önemli bir gol pozisyonu da üretemedi.

20666

6. dakikada Guti'nin sağdan ortasında topla arka direkte buluşan Ernst'in şutunda top açık farkla üstten auta gitti.

12. dakikada Ernst'ten aldığı pasla soldan ceza alanına giren Quaresma'nın plase vuruşunda top yan direkten döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

16. dakikada Nuhiu'nun sol çaprazdan sert şutunda top üstten auta çıktı.

22. dakikakada Trimmel'in sağdan ceza alanına girerken yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

26. dakikada Guti'nin ara pasında sağdan ceza alanına giren Quaresma'dan önce Soma araya girip yatarak topu uzaklaştırdı ve büyük bir tehlikeyi önledi.

35. dakikada Aurelio'nun sağdan ortasında savunmanın uzaklaştırdığı topla ceza alanı dışında buluşan Hilbert'in gelişine yaptığı sert vuruşta kaleci Hedl, uzanarak meşin yuvarlağı güçlükle tokatlayarak uzaklaştırdı.

43. dakikada Tabata'nın ceza alanı dışından şutunda kaleci Hedl, topu iki hamlede kontrol etti ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

20667

47. dakikada Yasin'in ara pasında ceza alanına giren Nuhiu'nun sağ çaprazdan vuruşunda top yandan auta gitti.

51. dakikada Nuhiu'nun pasında soldan ceza alanına giren Veli, rakibini geçtikten sonra plase bir vuruşla topu köşeden ağlara göndererek Rapid Wien'i 1-0 öne geçirdi.

54. dakikada İbrahim Toraman ve Hilbert'i geçen Nuhiu'nun ceza alanının sol çaprazından şutunda kaleci Hakan uzanarak topu son anda uzaklaştırdı.

55. dakikada Ernst'in uzun pasında topla savunmanın arkasında buluşan Holosko, kaleci Hedl'ı da geçtikten sonra topu ağlara göndererek skoru eşitledi: 1-1

56. dakikada Trimmel'in sağdan yaptığı ortada kaleci Hakan'ı geçen top üst direkten döndü.

58. dakikada yine savunmanın arkasına sarkan Holosko'nun ceza alanı içinden şutunda top üst direğe çarparak auta gitti.

60. dakikada Ernst'in ara pasında ceza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Holosko'nun şutunda kaleci Hedl'a çarpan top kornere çıktı ve Beşiktaş mutlak bir golden oldu.

64. dakikada Beşiktaş aradığı 2. gole ulaştı. Bu dakikada Tabata'nın mükemmel pasında topla savunmanın arkasında buluşan Bobo, meşin yuvarlağı ceza alanına kadar taşıdıktan sonra sol köşeden filelere göndererek Beşiktaş' 2-1 öne geçirdi.

83. dakikada Veli'nin soldan ortasında Vennegoor of Hesselink'in altı pas içinde boş pozisyondaki kafa vuruşunda kaleci Hakan topu tokatladı. Hakan daha sonra rakip oyuncuya giden topu uzanarak bir kez daha yumruklayarak uzaklaştırdı ve büyük bir gol tehlikesini önledi.

88. dakikada orta alandan aldığı topla soldan ceza alanına kadar inen Holosko'nun şutunda top kaleci Hedl'da kaldı. Karşılaşmayı Beşiktaş 2-1 kazandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89