• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 15 °C

Beşiktaş Gaziantep'te vurgun yedi!

Beşiktaş Gaziantep'te vurgun yedi!
Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında hiçbir varlık gösteremedi. İki topu direkten dönen Gaziantepspor, Julio Cesar ve Deumi’nin golleriyle 3 puanı aldı.

Süper Lig'de ikinci yarıyı iki galibiyetle açan, zirveden kopmamak için mutlak 3 puan parolasıyla Gaziantep deplasmanına çıkan Beşiktaş, sahadan 2-0'lık skorla mağlup olarak hiç hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadı. İlk tehlikeli atak Gaziantepspor'dan geldi. 8. dakikada Olcan'ın ortasında Beto topa dokunamadı. 11'de Ekrem'in sektirdiği topla buluşan Olcan, içeriye çevirdi ayak koyan Julio Cesar, G.Antep'i öne geçirdi: 1-0. 32'de Tabata'nın ortasında Holosko topu daha müsait pozisyondaki Bobo'ya bıraktı, Brezilyalı oyuncunun gelişine sert vuruşu autla sonuçlandı. 39'da ikiye iki yakalanan pozisyonda Serdar Kurtuluş'un ceza sahası dışından şutu Rüştü'nün de müdahalesiyle üst direkten döndü.

Maçı erken golle açan G.Antep, ikinci golü de ikinci yarının başlarında buldu. 51'de Olcan'ın ortasına iyi yükselen Deumi, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 72'de Nobre'nin kale önünde volesi dışarı gitti. 74'te Julio Cesar'ın ceza sahası içinde şutu direkten döndü, ikinci gol denemesinde Jorginho topu auta attı. 81'de Bobo'nun indirdiği topu Nobre, müsait pozisyonda dışarı gönderdi. 2-0'dan sonra kapanan ve yarı sahasından çabuk çıkan Gaziantepspor'u açmakta zorlanan Beşiktaş, hücumda etkili olamayınca sahadan puansız ayrıldı.

Karşılaşma öncesi dostluk gösterisi

Gaziantepspor Başkanı Mehmet Kızıl'ın tribünde Beşiktaş yönetimini çiçekle karşılamasıyla başlayan dostluk gösterileri sahaya da yansıdı. Kaleci Recep ve Tabata transferinde takas olarak verilen eski Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş, teknik direktör Mustafa Denizli'nin elini öperek geçmiş olsun dileğinde bulundular. Kırmızı-siyahlı taraftarların tezahüratlarıyla bağırlarına bastıkları İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ ve Tabata da eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdiler.

G.Antep 3 puanı aldı, primi kaptı

4 maçtır gol dahi atamadığı Beşiktaş'ı güzel futbol ve net bir skorla mağlup eden Gaziantepspor'da 3 puanın yanısıra prim sevinci de yaşandı. Maç öncesi soyunma odasına giderek oyuncularına 'Bu maçı alın, primi siz belirleyin' sözünü veren Başkan İbrahim Kızıl, maç sonunda da galibiyetten dolayı takımını kutlayarak prim sözünü tutacağını kaydetti.

GAZİANTEPSPOR: 2 - BEŞİKTAŞ: 0
Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç
Gaziantepspor: Mahmut, Murat Ceylan (Dk. 87 Hakan Bayraktar), Zurita, Deumi, Tomas, Serdar Kurtuluş, Beto (Dk. 69 Jorginho), Olcan (Dk. 78 Erman Özgür), Ivan, Cenk, Julio Cesar De Souza
Beşiktaş: Rüştü, İsmail Köybaşı (Dk. 46 Yusuf), Fink (Dk. 68 Mert Nobre), Sivok, Bobo x, Tabata, Ekrem , İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Holosko (Dk. 68 Tello), Ernst
Goller: Dk. 11 Julio Cesar De Souza, Dk. 51 Deumi (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 26 Sivok, Dk. 86 Ernst (Beşiktaş), Dk. 35 Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89