• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 6 °C

Beşiktaş çok farklı!

Beşiktaş çok farklı!
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının açılış maçında Beşiktaş, Bucaspor'u farklı mağlup etti

 

 Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Bucaspor mücadelesiyle başladı. 2010-2011 sezonu öncesinde ve devre arasında transfer şov yapan Beşiktaş sahasında İzmir ekibini 5-1 ile geçti. Maçın 8. dakikasında Nobre ile öne geçen siyah beyazlı ekip 19. dakikada Guti ile durumu 2-0 yaptı. Yeni transferlerden Simao'nun 44. dakikadaki golüyle durumu 3-0 yapan Beşiktaş devre arasına çok rahat girdi. İyi oyununu ikinci yarıda da sürdüren Kara Kartal 64. dakikada Nobre ve 73. dakikada Guti ile tekrar güldü. Dakika 75'te Bucasporlu Musa'nın golü ise skoru belirledi

Tribünler doldu

Beşiktaşlı taraftarlar ligin ikinci yarısının ilk maçını büyük ilgi gösterdi.

Simao, Almeida ve Fernandes'in transferleriyle güçlenen siyah-beyazlı takımı, taraftarları yalnız bırakmayıp tribünleri tamamen doldurdu.

Yaklaşık 50 Bucaspor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımların destekledi.



Önemli dakikalar

4. dakikada Quaresma, sağdan rakiplerini bir bir geçtikten sonra ceza alanı içinde arka direkteki Almeida'yı gördü. Bu oyuncunun kafa vuruşunda altıpas içinde topu önünde bulan Nobre'nin sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

8. dakikada Guti'nin sağdan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Nobre, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

18. Guti'nin korner atışında topu alan Quaresma, meşin yuvarlağı ceza alanına gönderdi. Nobre'nin kafa vuruşunda Beto topa elle dokununca, hakem Yunus Yıldırım penaltı noktasını gösterdi.

19. dakikada Guti kullandığı penaltı atışında topu filelere göndererek, farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

20. dakikada Musa solda boş pozisyonda topla buluştu. Bu oyuncu ceza alanına girdiği anda kaleci Cenk'i geçer geçmez sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan farklı bir şekilde auta gitti.

25. dakikada Simao'nun ara pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Quaresma'nın yerden sert şutunda, top yandan auta çıktı.

31. dakikada Nobre'nin ara pasında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan İsmail'in şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

32. dakikada Civar'ın ara pasında savunmanın arkasında ceza alanı içinde topla buluşan Beto, Cenk'in kalesini boşalttığı anda sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

44. dakikada Beşiktaş farkı 3'e çıkaran golü buldu. Ceza yayı üzerinde topu rakibinden kurtaran Quaresma'nın sert şutunda, meşin yuvarlak Erman'ın kafasından döndü. Ceza alanı içinde boş pozisyonda topu önünde bulan Simao, meşin yuvarlağı yerden düzgün bir vuruşla filelere göndererek, takımını 3-0 öne geçirdi.

45 artı 1. dakikada Quaresma'nın yerden pasında ceza alanı içinde topla buluşan Nobre'nin sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti ve karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş 3-0 önde kapadı.

46. dakikada Almeida'nın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan İsmail, kaleci Londak ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu. Londak, zamanında müdahale ile meşin yuvarlağı ceza alanı dışına gönderdi.

62. dakikada Guti'nin pasında topla buluşan Quaresma, sağdan bomboş pozisyonda ceza alanı içine girdi. Portekizli oyuncunun, kaleye vurmak yerine Almeida'ya vermek istediği meşin yuvarlak, savunmaya çarparak kornere çıktı.

64. dakikada ceza alanı içinde Ersan'ın pasıyla topla buluşan İsmail, son çizgiye indiği anda güzel bir orta yaptı. Kaleciyi geçen meşin yuvarlağı çizgi üstünde önünde bulan Nobre, kafayla filelere göndererek kendisinin ikinci ve takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-0

67. dakikada Beto'nun ceza yayı içinde kullandığı serbest vuruşta, top savunmaya çarparak üstten kornere gitti.

69. dakikada Hilbert'in pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Quaresma'nın sert şutunda, kaleci Londak'ın müdahale ettiği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

73. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Almeida'nın pasında top Erman'a çarptı. Boşta kalan topa müdahale eden Guti, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve farkı 5'e çıkardı: 5-0

75. dakikada Ragıp'ın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Musa, kaleci Cenk'i geçip meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve farkı 4'e indirdi: 5-1

79. dakikada iyi paslaşan Beşiktaş, yine önemli bir pozisyon yarattı. Topla son olarak ceza alanı içinde son çizgide buluşan Guti, meşin yuvarlağı yerden daha müsait durumdaki Quaresma'ya bıraktı. Bu oyuncunun sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89