• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Diyarbakır 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 5 °C

Beşiktaş bombayı patlattı!

Beşiktaş bombayı patlattı!
Geçen sezon Quaresma, Guti, Almeida, Simao ile Fernandes gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, flaş bir transfere daha imza attı.

Geçen sezon Quaresma, Guti, Almeida, Simao ile Fernandes gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, flaş bir transfere daha imza attı. Siyah-Beyazlıların uzun süredir temasta olduğu Atletico Madrid'in Uruguaylı golcüsü Diago Forlan'la anlaştığı öğrenildi.Süper Lig'de istediği performansı sergileyemeyen; ancak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine taşıyarak UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi başaran Beşiktaş, transfer döneminin henüz başlamamasına rağmen ilk sürprizi gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlıların, Atletico Madrid'in yıldızı Diego Forlan ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadroyla yola çıkmayı planlayan yönetimin, bugünkü Eskişehirspor karşılaşmasının ardından İspanya'ya çıkarma yapacağı bildirildi. İlk olarak A.Madrid kulübüyle masaya oturmaya hazırlanan futbol komitesi, İspanyolların 11 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirime gitmesini isteyecek. Bu konudaki pürüzlerin giderilmesi halinde Kartal, büyük ihtimalle cuma günü Uruguaylı ile sözleşme imzalayacak. Ardından İstanbul'a gelerek taraftarların karşısına çıkarılması düşünülen Diego Forlan'ın yıllık 4 milyon Euro alması bekleniyor.

Portekiz basınında da Manuel Fernandes, Quaresma, Guti, Almeida ile Simao gibi starları kadrosunda barındıran Kartal'ın Forlan'ı alabilecek gücü olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Portekizlisi Simao Sabrosa'dan da Diego Forlan'la ilgili yeşil ışık geldi. Atletico Madrid'de birlikte mücadele ettiği Forlan'ı kardeşi gibi gördüğünü dile getiren Simao, "Forlan ile sürekli irtibat halindeyiz. Hatta Ziraat Türkiye Kupası zaferimizden sonra konuştuk. Beni ve Beşiktaş'ı kutladığını söyledi. Türkiye'ye gelmesi beni çok mutlu eder. Takım içinde de yararı son derece fazla olacaktır." diye konuştu. Bir süredir İspanyol ve Türk basınında Uruguaylı forvetin adı Beşiktaş'la anılıyordu. Siyah-Beyazlı idarecilerden Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu, uzun süredir Atletico Madrid'le görüşme halindeydi.

Spor kamuoyunu meşgul eden Forlan'ın, Atletico Madrid'de Teknik Direktör Sanchez Flores'le arasında bir sürtüşme daha yaşandı. Flores'le arası bozuk olan tecrübeli golcü, A.Madrid'in dün sahasında oynadığı Hercules maçının kadrosuna alınmadı. Cezalı ya da sakatlık sorunu olmamasına rağmen 19 kişi arasında yer alamayan Forlan, Vicente Calderon'da boy gösteremedi. Forlan, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Bernd Schuster ile bir golf turnuvasında karşılaşmış ve Alman hocaya İstanbul'u sormuştu. 32 yaşındaki yetenek, Independiente, M.United ve Villarreal formaları giydikten sonra Atletico Madrid'e geçmiş ve İspanyol temsilcisinde 102 maçta 67 gol kaydetmişti.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89