• BIST 9019.57
  • Altın 4151.261
  • Dolar 39.1501
  • Euro 44.5081
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 22 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 22 °C

BDDK'dan dolandırıcı uyarısı

BDDK'dan dolandırıcı uyarısı
Çeşitli bahanelerle kredi kartları ve kişisel bilgilerinin istenildiği yönünde duyumların alındığı hatırlatılarak BDDK'nın bu tarz iletişimi söz konusu olmadığı ifade edildi.

 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), son günlerde Kurum adına aradığını söyleyen şahıslar tarafından birçok kişinin telefonla aranılarak, kredi kartı ücret ve komisyonlarının iade edilmesine yönelik çalışmalar ve benzeri diğer bahanelerle kredi kartları ve kişisel bilgilerinin istenildiği yönünde duyumların alındığı hatırlatılarak BDDK'nın hiçbir şahısla bu tarzda bir iletişimi söz konusu olmadığı ifade edildi.

BDDK tarafından yapılan açıklamada, son günlerde Kurum adına aradığını söyleyen şahıslar tarafından birçok kişinin telefon ile aranılarak, kredi kartı ücret ve komisyonlarının iade edilmesine yönelik çalışmalar ve benzeri diğer bahanelerle kredi kartları ve kişisel bilgilerinin istenildiği yönünde duyumların alındığı belirtildi.

Açıklamada, ''Yukarıda belirtilen konuya ilişkin olarak, Kurumumuzun hiçbir şahısla bu tarzda bir iletişimi söz konusu olmayıp, ileride doğabilecek muhtemel mağduriyetlerin önlenmesi bakımından kart ve kişisel bilgilere ilişkin konularda ilgililerce hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir'' denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89