• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 15 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 13 °C
  • Berlin 2 °C

Baros dönüş için tarih verdi

Baros dönüş için tarih verdi
"Son Pas" programının konuğu olan Baros Almanya'da yaklaşık yedi hafta önce bir operasyon geçirdiğini ve tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Galatasaray'ın Çek forveti Milan Baros iki hafta sonra takıma katılabileceğini söyledi.

Baros, "şu anki durumuma göre iki hafta sonra takıma katılabilirim. Antrenmanlara başladım. Fiziksel olarak hazır olmam lazım. İki hafta sürecek çalışmaların ardından, takımla birlikte çalışabilirim" dedi.

Futboldan dört aydır uzak olduğunu kaydeden Baros, "futbolda güven çok önemli. O güvenin tekrar kazanılması gerekiyor. Jo ve Dos Santos'un için gösterdikleri performans çok iyi düzeyde. Belki ilk zamanlar yedek oturabilirim. Bu benim için önemli değil. Önemli olan takımın başarısı" diye konuştu.

"Bu sezon bana ne zaman forma şansı gelirse, takım için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" diyen Baros, "gelecek sezon da en iyi şekilde performansımı sürdürmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni transferler

Takımın yeni transferleriyle ilgili görüşleri sorulan Çek futbolcu, şunları kaydetti:

"Bu transferler arasından en çok Lucas Neill'i tanıyorum. İngiltere'de karşılıklı oynadık. Gayet iyi bir defans oyuncu. Çok güçlü ve ayrıca çok tecrübeli. Takıma katıldığından itibaren yediğimiz gol oranı düştü. O yüzden çok önemli bir transfer.

"Dos Santos çok genç ama çok yetenekli, çok süratli, kabiliyetli bir futbolcu. Bunu da zaten son oynadığı maçta gösterdi. Jo, belli bir zaman oynamadı. Mutlaka güvenini kazanması gerekiyor. Son maçta penaltıdan bir gol attı. Umarım güvenini kazanmasında yardımcı olacaktır. Çok kaliteli bir futbolcu."

Baros, oynamadığı dönemdeki Galatasaray'ı değerlendirmesi istendiğinde, "forvetsiz geçirdiğimiz dönemi çok fazla seyredemedim. Tedavim için Almanya'daydım ama özellikle Arda'yı kutlamak istiyorum. Kendi pozisyonu değil, ama forvette oynadığı zamanlarda çok iyi işler yaptı. Genelde kendisi forvet arkası veya kanatlarda oynadığında daha başarılı olan bir futbolcu. Orada da birçok gol attı. Forvetsiz oynadığımız dönemde bile ligde hiç maç kaybetmedik. O yüzden ben de o dönemi çok iyi geçirdiğimizi düşünüyorum" diye görüş belirtti.

"Fenerbahçe maçında oynamak isterim"

Sarı-kırmızılı futbolcu, fiziksel olarak kendisini hazır hissetmesi halinde, Fenerbahçe maçında forma giymek istediğini söyledi.

Her futbolcunun, bu tip maçlarda oynamak isteyeceğini, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının da dünya derbilerinden biri olduğunu dile getiren Baros, "antrenmanlara başlayacağım, sonra güvenimi kazanmam ve ayağımla ilgili kafamda hiçbir soru işaretinin kalmaması lazım. Fiziksel olarak kendimi hazır hissedersem, o maçta oynamak isterim" dedi.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89