• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 7 °C

Baba Karabulut: Paralar döndü, kirli ilişkiler var

Baba Karabulut: Paralar döndü, kirli ilişkiler var
Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kendisi hakkında suç duyueusunda bulunmaya hazırlanan Celalettin Cerrah'a yanıt verdi.

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kendisi hakkında suç duyueusunda bulunmaya hazırlanan Celalettin Cerrah'a yanıt verdi. Karabulut, cinayetle ilgili suistimaller yaşandığını söyledi.

Etiler’de öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, cinayetle ilgili suistimaller yaşandığını söyledi. Eski Emniyet Müdürü Cerrah’ın kendisi için yapacağı suç duyurusuna tepki gösteren Karabulut “Paralar döndü, kirli ilişkiler var” dedi.

Osmaniye Valiliği’ne atanan eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalletin Cerrah'ın avukatları, 3 Mart’ta Etiler’de öldürülerek bir çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Avukatlar, Süreyya Karabulut'un iddialarının, müvekkillerinin kişilik haklarını zedelediğini söyledi.

Ailenin acısının büyüklüğü nedeniyle, bu güne kadar suçlayıcı açıklamaları Cerrah'ın toleransla karşıladığını bildiren avukatlar, "Ancak son dönemdeki iddiaların, hoşgörüyle karşılanamayacağını" vurguladılar.

Baba Karabulut'un bu yöndeki beyan ve iddialarını tekrarlaması halinde suç duyurusu yapılacağı ve manevi tazminat davası açılacağı bildirildi.

KARABULUT: KİRLİ İLİŞKİLER VAR

Süreyya Karabulut ise NTV’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Olay gecesi ne kadar çok fazla suiistimal olduğunu yeni gelen Emniyet Müdürümüzün yardımcıları biliyor. Ben sözümün arkasındayım. Açıklamalarımda en ufak bir yanlış, en ufak bir hata yok. Bunu bana insanlar söylüyor.

Ben bir vatandaş olarak 550 milletvekilinden yardım istedim. Diyorum ki, emniyette suiistimaller olmuştur. O akşam zanlı yakalanmış,serbest bırakılmıştır. Hakkımda kim ne açarsa açsın, ben zaten yanmışım, bitmişim. Ben iftira atmıyorum, iddiada bulunuyorum. Olay gecesi yapılanlar ortadadır. Benim kınalı kuzum katledildi. O akşam evime gelen emniyet ekipleri ile daha sonra gelen olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları suiistimaller haddini aşmıştır. Olay gecesi anne ve baba tutuklandığı zaman cinayet masasındaki kameralar incelenirse her şey ortaya çıkacaktır.

Sayın Cerrah neden Sayın Bakanımıza ‘Bu işi telefonda değil, yüz yüze görüşelim’ dedi. Bu da mı yalan, bu da mı iftira? Sayın Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e telefonda açıklama yapmadı. İnsanların biraz dürüst olması lazım. Ben diyorum ki, olay günü büyük bir suistimal olmuştur. Bunlar incelemeye alınırsa o zaman gerçekler ortaya çıkacaktır. Nasıl Adli Tıp Kurumu’nda çıktı ise emniyette de çıkacaktır.

Suç duyurusunda buluncaksa bulunsun, benim canım gitmiş. 70 milyon insan bu cinayetin aydınlatılmasını istiyor. Burada paralar döndü, kirli ilişkiler var. Suçlunun bulunması neyi ifade eder bilemiyorum. Ben iddialar araştırılsın, insanların telefonları dinlemeleri, ilişkiler ortaya çıksın istiyorum. Şu andaki yetkililer zaten o akşam suiistimal yapıldığını söylüyorlar.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89