• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 29 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 9 °C

Aziz Yıldırım'dan Rüştü'ye suçlama!..

Aziz Yıldırım'dan Rüştü'ye suçlama!..
Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, görevinden istifa etmeyeceğini, teknik direktör Christoph Daum'un geleceği hakkında karar vermediklerini söyledi.

Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluğun kaybedilmesiyle ilgili olarak "burada bir suç işlenmişse bunun sebebi de benim, bunu kabul ediyorum" dedi.

Yıldırım, "ligin gidişatını kendi istedikleri gibi yönlendiremeyenler Fenerbahçe'ye düşman olmuştur. Fenerbahçe şampiyon olur korkusuyla ligi şaibeli hale getirdiler" dedi.

Ankaragücü onursal başkanı Melih Gökçek sert şekilde eleştiren Yıldırım, "spor adamı mı politikacı mı olacağına karar vermelidir. Yoksa Türk futbolu çok kötü yerlere gidecektir. Siyasetle spor ayrılmalıdır" diye konuştu.

Yıldırım, Fenerbahçe'nin lider olduğu haftalarda ligin şaibeli olduğunu savunan Bakan Faruk Özak'a da tepki gösterdi.

Fenerbahçe başkanı, Trabzonspor maçından sonra kulüp içinde bazı sorunlar yaşandığını ancak daha bunları kendi aralarında konuşmadan medyada Christoph Daum'un gönderileceği şeklinde yalan haberler çıktığı söyledi.

Daum ve sportif direktör Aykut Kocaman ile ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Yıldırım, "ihaleyi bir kişinin üzerine yıkamayız. Bu sonuçta herkesin payı var. Nasıl devam edeceklerine yönetim olarak karar vereceklerini söyledi.

Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bursaspor-Beşiktaş maçının sonucunu 2-2 olarak anons eden görevlinin bir hata yaptığını, ancak bunun fazla büyütüldüğünü, söz konusu görevliyi dövdüğü şekildeki iddiaların yalan olduğunu belirtti.

Aziz Yıldırım Rüştü hakkında şunları söyledi:

"Bu kulübün ekmeğini yiyenler, Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıyor. Ben bir gün gideceğim. Ama bu kulüpten giden sporcular, F.Bahçe şampiyon olmasın diye çabalıyor. Diğer kulüpleri arayıp 'Aman Fenerbahçe'yi yenin' diyor. Rüştü Kasımpaşalı futbolcuları arıyor, 'Fener'i yenin' diyor. Rüştü Trabzonsporlu futbolcuları arıyor 'Fener'i yenin' diye. Rüştü'ye haber yolladım, 'İnyşallah Bursa'da iyi oynarsın da leke gelmez' diye. Murat Şahin, İvesa için konuştular. Rüştü ne yaptı Bursa'da? Beşiktaş kalecisinin ne işi var diğer takım oyuncularıyla? O zaman Bursa'da yediği gol de bana şaibeli gibi geliyor. Ağzımdan kötü bir şey çıkmasını istemiyorum. İnsanlar ekmek yediği yere ihanet etmemeli."

"Bursaspor şampiyon olunca lig temiz mi?"

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Bursaspor'u kutlayan cümleleriyle başlattığı basın toplantısında, seri galibiyetler aldıkları son haftalarda ligin şaibeli ve lekeli olduğu iddialarının medyada sürekli yer aldığını, ligin bitmesiyle bu iddiaların kesildiğini söyledi.

Mosturoğlu, "bizi hakemleri etki altına almakla suçlayanları şiddetle lanetliyoruz. Fenerbahçe şampiyon olunca lig kirli, Bursaspor şampiyon olunca temiz mi? Bu anlayışı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Mosturoğlu, "Fenerbahçe bir şampiyonluk kaybetmiştir, Türk futbolcu geleceğini kaybedebilir. Türk futbolu bu çürümüş insanlardan temizlenmelidir. Türk futbolu, komplocu ve iftiracıların eline bırakılamayacak kadar kıymetli ve değerlidir" diye konuştu.

Kazanılan finallerde olduğu gibi kaybedilen finallerde de sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirten Mosturoğlu, mücadele ettikleri dokuz spor dalından altısında mutlu sona ulaştıklarını ve ezeli rakiplerine ezici bir üstünlük kurduklarını söyledi.

Mosturoğlu, "ani kararlarla atılacak adımlardan sadece Fenerbahçe Spor Kulübü zarar görecektir. Bugün alacağımız ani bir kararın kulübümüze önümüzdeki sezonu da kaybettirme ihtimali son derece yüksektir. Devasa bir büyüklüğe ulaşmış kulübün geleceğinin, idari anlamda bu günden yarına alınacak bir kararla belirlenmesi aynı zamanda kulübün yapısal büyüklüğüne de uygun değildir" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89