• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Diyarbakır 21 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Berlin 10 °C

Aziz Yıldırım Ağar ile ne konuştu?

Aziz Yıldırım Ağar ile ne konuştu?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, dün Mehmet Ağar'ı ziyareti sırasında ilginç diyaloglar yaşandığı ortaya çıktı.

 Futbolda şike soruşturması kapsamında tuklanan ve yaklaşık bir yıl Metris Cezaevi’nde kaldıktan sonra bu ayın başında tahliye edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yanında eski Fenerbahçeli futbolcu, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski asbaşkanı Nihat Özdemir ve Konak Belediye Başkanı CHP’li Hakan Tartan ile birlikte dün Yenipazar’a geldi.

Cezaevinde 45 dakika süren ziyarette, yargı paketi, adalet sistemi ve cezaevi koşullarının konuşulduğu, söz futbola gelince de koyu Galatasaray taraftarı olan Ağar’ın, son bir yıllık süreçte Fenerbahçeli taraftarların tavrını övüp, "Fenerbahçe taraftarı herkese örnek oldu, o ne duruş öyle. Başkanlarına, yönetimine sahip çıkarak çok güzel bir duruş sergilediler" dediği öğrenildi.

Başkan Yıldırım’ın da "Biz boşuna ’Bir gün herkes Fenerli olacak’ demedik. Seni de fahri Fenerli yapıyoruz" sözleri üzerine herkesin güldüğü belirtildi.

İMZALI FENERBAHÇE FORMASI

Bu arada cezaevindeki görevlilere Başkan Yıldırım’ın imzalı Fenerbahçe forması sözü verdiği de belirtildi. Beşiktaş taraftarı olan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın görüşmede bulunması da "Üç büyüklerin koalisyonu" şeklinde espri konusu oldu. Öte yandan daha sonra Yenipazar’da pide yiyen Yıldırım’ın imza için gelen taraftarın formalarını önce Abdullah Kiğılı’ya kontrol ettirdiği, orijinal olmayan formaları imzalamadığı bildirildi.

SİYASETE GİR BAŞKAN

Bu arada, "Siyasete gir başkan" diyen bazı taraftarlara da Yıldırım’ın, "Siyaset benim işim değil. Ben işadamıyım, herşeyden önce Fenerbahçe Başkanıyım. Fenerbahçe Başkanlığı’ndan daha onurlu hangi görev olabilir?" diye yanıt verdiği kaydedildi.

Yıldırım ve yanındakilere ev sahipliği yapan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kendisine tarafları nereden tanıdığını soranlara, "Spor ve siyaset dünyasından hem sayın Aziz Yıldırım, hem Mehmet Ağar yakın dostum. Daha önce Aziz Yıldırım’ı Mertis’te ziyaret ederken, çıktığında Mehmet Ağar’ı ziyaret etmek istediğini söylemişti.

Bunu gerçekleştirirken ben de kendisine yardımcı oldum. Siyasette, sporda, yaşamda, sevgi, vefa, dostluk çok önemli" dedi. Bu arada CHP’li Tartan’ın dünkü ziyaretin hemen ardından Ankara’da CHP Kurultayı’na dönüp oyunu kullandığı da öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89