• BIST 9511.06
  • Altın 2493.029
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.8062
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 8 °C

"Aziz Bey'i 15 dakikada G.Saray'lı yapar"

"Aziz Bey'i 15 dakikada G.Saray'lı yapar"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Arena programında önemli açıklamalar yaptılar.

Uğur Dündar’ın sunduğu programa yine Arda Turan konusu damga vurdu.

Aziz Yıldırım, “Arda ile 10-15 dakika konuşalım. Olumlu - olumsuz konuyu kapatırız. Bu iddiam devam ediyor” demesi üzerine, Adnan Polat, “Ben Arda ile baş başa kaldığı vakit Aziz Bey’in Galatasaraylı olmasından korkuyorum. O yüzden görüşmelerine izin vermiyorum” yanıtını verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, usta gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Arena’da kulüplerinin hedefleri, futboldaki yeni rolleri ve bu sezon mücadele edecekleri UEFA Avrupa Ligi hakkında önemli açıklamalar yaptılar.

Programın başında Uğur Dündar, bu tarihi zirvenin niçin gerçekleştirildiğini açıklarken, “UEFA bu yıl UEFA Kupası’nı UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Ve bu ligin tüm maçları da 2013 yılına kadar D-Smart dijital platformunda olacak. Ülkemizden 3 takım bu ligin ön elemelerine katılacak. Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın burada bulunmamasının tek sebebi de takımları Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması. Biz UEFA Avrupa Ligi konulu bir programda buluştuk” ifadelerini kullandı.

Adnan Polat, bu yıl başarılı olmak istediklerini belirtti ve hem Avrupa Kupaları’na, hem de Süper Lig’e hazır olmaya mecbur olduklarını söyledi. Polat, eskiden çeyrek finale kadar zarar ettikleri UEFA Kupası’nın artık Şampiyonlar Ligi’nin yeni bir versiyonu haline geldiği için de mutlu olduklarını kaydetti, “Bu durum medyanın ve taraftarın ilgisini daha çok çekecek. İlk maçı uzak bir yerde, Kazakistan’da oynayacak olmamız bende bir endişe yaratmıyor” dedi.

Aziz Yıldırım da Avrupa Ligi’yle ilgili olarak; “Eski formatta kazanç sağlayamıyorduk. Yeni formatta ise Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da yine de bir hayli gelir sağlanacak. Bu nedenle daha önemli bir organizasyon haline geldi. Umarım D-Smart da, kulüpler de bu işten mutlu çıkar” ifadelerini kullandı.

Sadri Şener de aynı dileklere katılırken, kendilerinin bu sezon play-off’tan başlayacağı için biraz daha avantajlı olduklarını, bu ligi çok önemsediklerini söyledi. Şener, Trabzon şehrinin turizm ve spor açısından, ayrıca ülke puanı açısından gruplara kalmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Uğur Dündar üç büyük kulübün ikisinin final oynasını dilerken, Aziz Yıldırım’a, Mehmet Ali Yalçındağ’ın evindeki yemekte konuşulan şakalaşma niteliğindeki “Arda transferi” konusunu sordu: “Arda’yı ikna ederim” lafı konusunda iddialı mısınız?

Yıldırım, “15 dakika konuşalım. Olumlu-olumsuz konuyu kapatalım dedim. Adnan oyuncuyu veriyorsa, o iddiam devam ediyor. Biz kulüp olarak varız derse, biz de alırız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89