• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 5 °C

Avrupa Ligi'nde zorlu gece

Avrupa Ligi'nde zorlu gece
UEFA Avrupa Ligi play off turunda temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor zorlu maçlara çıkacak.

Galatasaray, Ali Sami Yen'de Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv'i konuk ederken, Fenerbahçe zorlu Yunanistan deplasmanında PAOK ile karşılaşacak. Trabzonspor'un rakibi ise Anfiel Road'da bir dünya devi Liverpool. UEFA Avrupa Ligi'nde günün programı şöyle: 15.00 Sibir Novosibirsk-PSV Eindhoven, 19.00 BATE Borisov-Maritimo, 19.30 CSKA Moskova-Anorthosis, Bayer Leverkusen-Tavriya Symferopol, PSG-M. Tel Aviv, 19.45 Rapid Vienna-Aston Villa, Slovan Bratislava-Stuttgart, 20.00 AIK Stockholm-Levski Sofia, Debrecen-Litex Lovech, Dnipro -Lech Poznan, Vaslui-Lille, Omonia-M. Kharkov, 20.05 Odense-Motherwell, 20.15 Feyenoord-Gent, 20.45 S. Bükreş-Grasshoppers, 21.00 Galatasaray-Karpaty Lviv, 21.30 Club Brugge- D. Minsk, CSKA Sofia-TNS, Genk-Porto, Hajduk Split-Unirea Urziceni, Lausanne-L. Moskova, Palermo-Maribor, Paok-Fenerbahçe, 21.45 Celtic-Utrecht, Timisoara-M. City, Liverpool-Trabzonspor, 22.00 Az Alkmaar-Aktobe, Dundee United-AEK Atina, Getafe-Apoel Nicosia, Gyor-D. Zagreb, Napoli-Elfsborg, 22.05 B. Dortmund-Karabağ, Sturm Graz-Juventus, 22.30 Sporting Lisbon-Brondby, 23.00 Villarreal-Dnepr Mogilev.

GALATASARAY - KARPATY LVIV

Süper Lig'e mağlubiyetle başlayan Galatasaray bugün UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Karpaty Lviv karşısında hem moral hem de rövanş için avantajlı bir skor arıyor. Sivasspor maçında aldığı yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Sarı-Kırmızılılar, Ukraynalı rakibini mağlup etmek için ter dökecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. 

PAOK - FENERBAHÇE

Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi rüyasını sona erdiren Fenerbahçe, bu kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için mücadele edecek. Sarı-Lacivertllier, bugün Yunanistan'ın PAOK takımı ile play-off turu ilk maçı için deplasmanda karşılaşacak. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı bu kritik maç öncesi düşündürmesine rağmen Kanarya, saat 21.30'daki karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacak. 

LIVERPOOL - TRABZONSPOR

İngiliz devi Liverpool'a 34 yıl önce Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda kafa tutan Trabzonspor, bu kez güçlü rakibi ile UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında kozlarını paylaşıyor. Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Şenol Güneş yönetimindeki Bordo-Mavililer, bugün Liverpool deplasmanından da başarılı bir netice ile Trabzon'a dönmeyi hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89