• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 14 °C

Arena'da puanlar paylaşıldı

Arena'da puanlar paylaşıldı
Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray, Manisaspor galibiyetinin ardından İstanbul'daki kötü gidişini devam ettirdi.

Karşılaşmaya henüz 2. dakikada Gökhan Zan'ın attığı golle hızlı başlayan Galatasaray, 20. dakikada Abdullah'ın golüne engel olamadı ve ardından maçın skorunu değiştiremedi.

Türk Telekom Arena'da son galibiyetini 1-0'lık sonuçla Bucaspor'a karşı alan sarı-kırmızılılar, Kayserispor beraberliği ile kendi evinde maç kazanamama serisini 4 maça çıkartmış oldu. Galatasaray, bu maç öncesi Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kalmış, Fenerbahçe'ye 2-1, Trabzonspor'a ise 1-0 mağlup olmuştu.

Sarı-kırmızılılar, 30. hafta itibariyle ligde puanını 37'ye çıkarabildi.

Kayserispor 6 maç sonra puan aldı

Sezonun başarılı ekiplerinden biri olarak gösterilmesine karşın son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla hedefini kaybeden Kayserispor, Galatasaray deplasmanından 1 puan ve moral kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile 3-3 berabere kalan Kayserispor, ardından Manisaspor, Sivasspor, Beşiktaş, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Konyaspor maçlarını kaybederek 6 maçlık kötü bir serinin sahibi olmuştu.

Konuk ekip, 6 maçlık yenilginin ardından Galatasaray beraberliği ile biraz nefes alma fırsatı yakaladı.

Kayserispor İstanbul'da yine kazanamadı

Kayserispor, Galatasaray ile rakip sahada yaptığı maçlarda galibiyet elde edememe alışkanlığını devam ettirirken, deplasmanda 2. kez beraberlik elde etti.

Galatasaray'la deplasmanda yaptığı 16 lig maçının 14'ünü yitiren konuk ekip, 2. kez berabere kalmış oldu.

27787

Galatasaray'la lig tarihindeki 33. maçını oynayan Kayserispor, tek galibiyetini 1974'de elde etmişti.

G.Saray üst üste 2 maç kazanamadı

Bu sezon tek seri galibiyetini ligin 3. ve 6. hafta arasındaki maçlarını kazanarak elde eden Galatasaray, ardından üst üste maç kazanamadı.

Lige Sivasspor ve Bursaspor yenilgileriyle başlayan Galatasaray, ardından 4 hafta üstü üste Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galip geldiği 26 Eylül 2010 tarihinden itibaren üst üste galibiyet elde edemedi.

Deplasmanda Manisaspor'u yenmesinin ardından Kayserispor maçıyla bir seri yakalama fırsatı elde eden Galatasaray, bunda başarılı olamadı.

Arda hakemi doğruladı

Karşılaşmanın ikinci yarısında Arda, taraftarların penaltı beklediği bir pozisyonda hakem Cüneyt Çakır'a doğru karar verdiğini işaret etti.

Ceza sahası içinde Kayserisporlu oyuncu Önder Turacı'dan dönen topta, bu oyuncunun eline değdiği gerekçesiyle sarı-kırmızılı taraftarlar penaltı bekledi. Ancak Arda, devam kararı veren Cüneyt Çakır'a eliyle işaret yaparak doğru karar verdiğini belirtti.

Baros, ikinci yarıda

Fenerbahçe ile yapılan derbi maç sonrası gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Milan Baros, Kayserispor maçının ikinci yarısında yeniden formasına kavuştu.

Cezası nedeniyle Medical Park Antalyaspor, Trabzospor ve Manisaspor maçlarında forma giyemeyen Baros, yedek başladığı Kayserispor maçının ikinci yarısında Aydın'ın yerine oyuna dahil oldu.

Sabri derbide yok

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Kayserispor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Daha önce sezonun ilk yarısındaki Trabzonspor ve Beşiktaş, ikinci yarıda ise Bursaspor maçlarında sarı kart gören Sabri, Kayserispor maçında 4. sarı kartını alarak cezalı oldu.
Sabri, gelecek hafta Beşiktaş ile deplasmanda yapılacak olan derbi karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

Mustafa Sarp ıslıklandı

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Sarp, oyundan çıkarken ıslıklandı.

Kaysersipor maçının ikinci yarısında oyundaki yerini Neill'e bırakan Mustafa Sarp, saha kenarına gelirken taraftarların ıslıklı protestosuyla karşılaştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89