• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 9 °C

Arena'da açılış maçına 200 bin talep!

Arena'da açılış maçına 200 bin talep!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışına şu ana kadar 200 bin talep olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, iki ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'nın sorularını yeni stat Türk Telekom Arena'da yanıtladı.

Adnan Polat, "Hazırlanıyoruz, muhakkak ki her şey hazır olsun diye uğraşıyoruz. Tabi eksiklikler oluyor. Ama hazır olacağımız ümit ediyorum" dedi.

"Ben Ali Sami Yen'de büyüdüm" diyen Polat, "İlk maçıma ben 11-12 yaşındayken gitmiştim. İlk açıldığı gündü, orada yeni açığın kapalı tribününe yakın olan taraftan girmiştim. Param yoktu, parmaklıkların arasından içeriye girdim. Sırtımda inanılmaz bir ağrı oldu, polis jopla vurdu ve "Çık dışarı" dedi. Sonra vücuduma geçirip içeri geçtim" diye konuştu.

"ALİ SAMİ YEN'İ GÜZEL BİR ŞEKİLDE TERK EDELİM"

Polat, "Yarınki programın içinde eski sporcularımızın müsabakası var. Sağolsun Alp Yalman abi beni de soktu programın içine. Yine aynı şeyi istedi, o şekilde bizde çıkacağız sahada bir şeyler yapmaya çalışacağız. Eski sporcularımız, tüm hoca ve sporcularımızı davet ettik. Galatasaray'da görev yapmış tüm başkanlar, tüm yönetim kurulu üyeleri, o listelerde bulunan disiplin kurulu üyeleri, aktif olarak görev yapan tüm Galatasaraylıları davet ettik. Maçtan sonra bazı etkinklikler olacak. Selehattin abinin ben Ali Sami Yen'de konuşmasını çok istedim, o çünkü en eski başkanımız. Bana 'Ağlarım' dedi, bende 'Zaten hep beraber ağlayacağız' dedim. Benim arzum, tribünler dolacak, Galatasaraylılara yakışır bir şekilde Ali Sami Yen'i güzel bir şekilde, hatırlanacak bir şekilde, duygu dolu terk edelim" şeklinde konuştu.

"YARIN GALATASARAYLILARIN GÖZLERİ DOLACAK"

aşabildikleri herkesi davet ettiklerini söyleyen Polat, "Fatih hoca da, Mustafa hoca da davet edildi, arzu ederlerse futbolcu, arzu ederlerse, hoca olarak, arzu ederlerse tribünde olacaklar. Yarınki şarkıları dinleyince tahmin ediyorum tüm tribünlerin gözlerinden yaşlar gelecek. Ali Sami Yen'den ayrılmak kolay değil, hepimiz oralara yıllarımızı verdik, çok anılarımız var. üzüldüğümüz günlerimiz var, sevindiğimiz günlerimiz var" dedi.

"YAPILACAK DAHA ÇOK İŞ VAR"

Polat, "Buranın adı Ali Sami Yen Spor Kompleksi, stadın adı da Türk Telekom Arena. Daha yapılacak çok işi var, tahmin ediyorum bizim arzu ettiğimiz şekile bir sene sonra gelir" ifadelerini kullandı.

Henüz nasıl problemlerle karşılaşacaklarını bilmediklerini söyleyen Polat, "Özellikle bilet satmak istemedik. 16 bin kombine sattık, beklenti 24 bindi. Bize 200 binin üzerinde davetiye talebi geldi. bunları tabi yerleştirmek de kolay değil. burası 52 bin kişilik, belki o kadar dahi almayacağız. Eksiklerimizi hoşgörüyle karşılasınlar, ulaşımda sıkıntılarımız olacak. Ali Sami Yen'in kapanışından sonra Galatasaray Televizyonu'nda sürekli ulaşımla ilgili bilgilendirmeler yapacağız. Galatasaray Televizyonu, açılışa kadar şifreli olmayacak. İnternet sitesinde de bu yönlendirmeleri yapacağız. O gün biraz sıkıntı olabilir" diye konuştu.

"YAŞAMADAN PROBLEMLERİ GÖREMEYİZ"

Polat, "Cendere yolunda stada bağlantı olarak 200 metre mesafe var. Oraya şu anda yürüme yolu yapılıyor. Sanayi Mahallesi'nin olduğu yerden bir yürüme yolu var. Arabayla gelmesinler, yönlendirmeleri dikkate alsınlar. Yaşamadan buranın problemlerini göremezdik" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89