• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Berlin 20 °C

Arena'da 1-1'lerini üzdüler!

Arena'da 1-1'lerini üzdüler!
Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, Trabzonspor'a takıldı. 1-1'lik skor iki takıma da yaramadı.

 Karadeniz ekibi ilk yarıda esti, Cim Bom ikinci yarı saldırdı. Hakem kararları tartışıldı. Atılan karşılıklı goller sonucu Sarı-Kırmızlıların F.Bahçe ile arasındaki puan farkı 7'ye indi. Goller; Burak ve Melo'dan (pen.) geldi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Trabzonspor'un Türk Telekom Arena'daki zorlu randevusundan gülen çıkmadı. Bordo-Mavili takımın Burak'la öne geçtiği maçta Sarı-Kırmızılılar Melo ile cevap verdi. Ev sahibi ekip, zirvedeki 9 puanlık avantajını korumak, konuk Trabzonspor da aradaki puan farkını 14'e düşürmek için sahaya çıktı. Kupadaki Sivasspor yenilgisinde Elmander'in yokluğunu fazlasıyla arayan Fatih Terim'in dünkü maçta da aynı kadroyu sahaya sürmesi dikkat çekiciydi. Kupaya veda ettikten sonra gözünü lige diken Şenol Güneş, hücumda Burak'ı Alanzinho, Olcan ve Volkan'la destekleyerek bütün oyun planlarını galibiyet için kurdu. Forvette Necati ile Baros arasında hiçbir iletişimin olmaması Sarı-Kırmızılı takımın hücum organizasyonlarını çok etkiledi.

36222

Trabzonspor'un orta sahasında Zokora, Colman ve Alenzinho'nun başarılı oyununa Volkan ve Olcan ayak uyduramadı. Bu ikilinin çok fazla kenarda kalması Burak'ın da hücumdaki etkisini azalttı. Terim'in talebeleri, daha çok topla oynayıp, pozisyon üretmeye çalışırken, Karadeniz ekibi, hızlı golcüsü Burak'la öne geçti. 24. dakikada Colman'ın ara pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Burak, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarının son bölümlerinde iki kez daha Burak'la gol pozisyonuna giren konuk takım, bunları tabelaya yansıtamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında G.Saray'ın forvette yaşadığı sıkıntılar devam etti. Fatih Terim, rakip savunmayı meşgul etmesi ve Baros'a boş alan açması için fizik gücü yüksek Mehmet Batdal'ı oyuna aldı. Ancak ev sahibi ekip, yine de aradığı pozisyonlarını bir türlü bulmadı. Bu süreçte Trabzonspor da yakaladığı önemli atakları cömertçe harcayarak Sarı-Kırmızılı takımın oyunda kalmasını sağladı. Karşılaşmanın 82. dakikasında Sabri'nin ortasında Alanzinho'nun eline çarpan pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Melo, güzel bir vuruşla skoru söyledi: 1-1.

Galatasaray 1- Trabzonspor 1

Galatasaray: Muslera 5, Eboue 5, Semih Kaya 5, Ujfalusi 6, Hakan Balta 5, Engin Baytar 4 (Dk. 74 Mehmet Batdal 3), Selçuk 7, Melo 7, Emre 5 (Dk. 72 Yiğit 3), Necati 3 (Dk. 69 Sabri 3), Baros 4

Trabzonspor: Tolga 7, Serkan 7, Giray 8, Mustafa Yumlu 6, Celustka 6, Volkan 6 (Dk. 86 Adrian ?), Zokora 7, Alanzinho 5 (Dk. 90 1 Henrique ?), Colman 7, Olcan 5 (Dk. 83 Halil ?), Burak Yılmaz 6

GOLLER: Dk. 82 Melo (Pen.) / Dk. 24 Burak Yılmaz
SARI KARTLAR: Engin Baytar, Eboue, Emre / Zokora, Olcan, Giray, Colman
HAKEMLER: Cüneyt Çakır 5, Mustafa Emre Eyisoy 5, Tarık Ongun 5
STAT: Türk Telekom Arena

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89