• BIST 9693.46
  • Altın 2509.53
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7711
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C
  • Berlin 8 °C

Ali Sami Yen'de 'yas' var

Ali Sami Yen'de 'yas' var
Üst sıralara tırmanma hesabı yapan Galatasaray kendi evinde ağırladığı Manisaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Manisaspor'u konuk eden Galatasaray, mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı karşılaşmada 2-0 mağlup olarak bir şok daha yaşadı.

Ligde üst üste kötü sonuçlar alarak taraftarlarını üzüntüye boğan Galatasaray, sahasında ligde iki haftadır yenilen Manisaspor'u devirerek moral bulmayı hedefliyordu ancak 90 dakika sonunda sahada kazanan taraf 2-0'lık sonuçla Manisaspor oldu. Konuk ekip 32'de Makukula , 76'da da penaltıdan Simpson'ın attığı gollerle rakibini evinde 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın özellikle ikinci yarısında Galatasaraylı taraftarlar futbolculara ve yönetime tepki gösterdi. Çoğu taraftar stadı son dakikaları izlemeden terketti.

22520

Galatasaray bu sonuçla 10. sırada kaldı ve lider Trabzonspor'un 13 puan gerisine düştü. Manisaspor ise 15 puana yükseldi ve 12. sırada yer aldı.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Trabzonspor maçında etkisiz görüntüsü nedeniyle Denizlispor ile hafta içinde yapılan kupa maçında yedek bıraktığı Misimoviç’i, ligdeki Manisaspor karşısında da ilk 11’de oynatmadı.

Misimoviç’i yedek bırakan Rumen çalıştırıcı, orta sahanınortasını Cana, Ayhan, Elano üçlüsüne teslim etti.

Hagi, Denizlispor maçında ilk 11’de şans verdiği Barış’ı keserken, Ali Turan’ın sağ bekte oynattı. Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle Arda, Hakan Balta, Mustafa Sarp ve Serkan Kurtuluş kadroya alınmazken, cezalı Serdar Özkan da Manisaspor karşısında oynayamadı. Hagi, Gökhan Zan’ı da kadroya almadı.

22521

BAŞKAN YİNE MAÇTA YOK

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Denizlispor maçından sonra Manisaspor karşılaşmasında da tribündeki yerini almadı. Başkan Polat’ın, yurt dışında tatilde olması nedeniyle maçlarla gelmediği öğrenildi.

TARAFTARDAN DESTEK

Galatasaraylı taraftarlar 11. hafta sonunda ligde lider Trabzonspor’un 10 puan gerisine düşen takımlarına büyük destek verdiler. Tribünlerin büyük bir bölümünü dolduran taraftarlar, "Bazen sevinç, bazen keder senin sevgin ömre bedel" diye şarkılar söyledi. Taraftarlar ayrıca teknik direktör Hagi’yi tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

HİDDİNK VE OĞUZ ÇETİN TAKİPTE

Hafta içinde Hollanda ile özel maç yapacak (A) Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Guus Hiddink de karşılaşmayı takip etti. Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin, Protokol Tribünü’nde yerlerini alarak maçı büyük bir dikkatle izlediler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89