• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C
  • Berlin 15 °C

Alex varsa sorun yok

Alex varsa sorun yok
23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 7'ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelenin golleri 32. dakikada Alex ve 55. dakikada Dia'dan geldi.

Kasımpaşa 44. dakikada Varela ile kullandığı penaltı atışından yararlanamadı ve ilk yarıyı berabere kapatma şansını kaçırdı.

Fenerbahçe yine hızlı başladığı mücadelede golü beklediğinden geç bulsa da çok önemli puanları kazanmayı bildi. Taraftarını da desteğini arkasına alan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda çok rahat bir futbol ortaya koydu.

Bu sezon 16. galibiyetini alan ve galibiyet serisini 7'ye yükselten Fenerbahçe puanını da 51'e yükseltip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Kasımpaşa 14 puanla son sırada kaldı.

25802

MUHTEŞEM ALEX

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza gollerine ara vermiyor. Beşiktaş filelerini üç kez sarsan Alex, Kasımpaşa karşısında da gol perdesini açan isim oldu. 32. dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen Alex, çok klas bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi. 1-0.

AYAK ÜSTÜ ŞIK BİR GOL

Son haftaların formda ismi Dia, takımını rahatlatan gole imza attı. 55. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Niang ceza sahası içine hareketlenen vatandaşına iyi bir pas attı. Dia da bu pası alır almaz ayağının üzeriyle akıl dolu bir vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu. 2-0.

VOLKAN PENALTIYI KURTARDI

Fenerbahçe'nin galibiyetinde önemli paylardan biri de kaleci Volkan'a aitti. 44. dakikada Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı atışında topun başına Varela geçti. Volkan Demirel, Varela'nın soluna doğru yaptığı sert vuruşu, çok iyi uzandı ve kurtarmayı başardı. Bu kurtarıştan sonra başarılı kaleci takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

F.BAHÇE YİNE HIZLI BAŞLADI

Sarı-lacivertliler evinde oynadığı maça yine çok hızlı başladı. Henüz 1. dakikada Mehmet Topuz ile çok net bir fırsatı kaçıran ev sahibi takım, aradığı golü beklediğinden geç buldu. Rakip kale önünde büyük baskı kuran Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın büyük direnci ile karşılaştı. Kanatlardan ve göbekten etkili akınlar geliştiren Fenerbahçe, rakip savunmayı geçmekte zorlanınca devreye yine Alex girdi.

Brezilyalı yıldız 32. dakikada müthiş bir frikik golü atarak kiliti çözdü. Bu golden sonra Fenerbahçe daha rahat bir futbol ortaya koydu. Kasımpaşa ise bu golden sonra atak geliştirmeyi düşünmeye başladı. Paşa, ilk yarının son dakikasında bir penaltı atışından yararlanamadı ve eşitlik şansını kaçırdı.

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89