• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Berlin 22 °C

Alex hariç herkes satılık

Alex hariç herkes satılık
Kaptan dışındaki tüm yabancı oyuncuların takımla ilişiği kesilecek. Yerlilerden ise Gökhan Gönül, Volkan ve Mehmet kalacak

Kanarya’da lejyoner operasyonu yolda. Kaptan dışındaki tüm yabancı oyuncuların takımla ilişiği kesilecek. Yerlilerden ise Gökhan Gönül, Volkan ve Mehmet kalacak

Fenerbahçe’de hüsranla biten sezon, takımdaki birçok oyuncunun da sonunu getirdi. Sarı-lacivertli kulüpte yabancı oyunculardan sadece Alex’in takımda tutulacağı öğrenildi. Dos Santos, Cristian, Deivid, Güiza, Lugano ve Bilica satılacak.

Ancak Kaptan Alex’in de maç sonu statta yaşanan olaylardan sonra çok üzüldüğü ve ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Yine de yönetimin Sambacı’yı ikna edip takımda tutması bekleniyor.

Yerli futbolcular için de büyük bir operasyon gündemde. Kaleci Volkan, Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz dışında kalan Türk futbolcular talipleri çıkar çıkmaz gönderilecek. Huzursuz olan Semih için ısrarcı olunmayacak. Devre arası takıma gelen ancak Daum’un şans vermediği Gökhan Ünal’ın da talibi çıkması durumunda gitmesi için kolaylık sağlanacak.

55 bin Fenerbahçeli şampiyon taklidi yapıyor

l Sazan yaz, 1907’ye gönder, konfeti atıp sahaya insinler. l Şampiyon olamadın bari rezil olma. l 55 bin Fenerbahçeli taraftar, şampiyon taklidi yapıyor. l Adamlar boşuna mı hazırlık yaptı? Bırakın 2 dakika sevinsinler. l Bolu Tüneli’nde telefonlarına ulaşılamayan bir grup Fenerli halen şampiyonluk kutlaması yapıyor l Fenerli futbolcular stattan çıkmak için Bilica’nın tünel kazmasını bekliyorlarmış. l Atkı 19,95 TL, forma 89 TL, maç bileti 100 TL, Fener’in ŞAKAdan şampiyonluk sevinci paha biçilemez... l Maç bittiğinde ikinciliği kutlayan Ulvi!.. l Ne sinema ne tiyatro ne de alemde bir gece, en büyük eğlence Fenerbahçe. l Herkes gönlünden ne kopuyorsa versin, sevabına kupa alacağız. l Şampiyonlar ikiye ayrılır. Birisi gerçek olanlar, diğeri kendini şampiyon sananlar. l “Şampiyonluk gelince dünyayı yakarız” dediler, gelmeyince stadı yaktılar. l Olmayan şampiyonluğa sevinip, dünyaca tanınan bir takım oldular. l Ne şampiyonluk sevincidir ne de kupa sevinci. Başka bir sevinçtir işte, adı konulamaz.

Güiza’yı bize teslim edin

Öfkeli taraftarlar, önceki gece oynanan maçtan sonra özellikle Daniel Güiza’ya tepki gösterdi. Sarı-lacivertli fanatikler uzun süre stadın etrafından ve tesislerden ayrılmadı. “Emniyet, Güiza’yı bize teslim et” diye bağıran Fenerli taraftarlar ellerinde yumurtalarla beklediler. Ancak futbolcular polis araçlarıyla evlerine bırakılıp, tesislere götürülmedi. Taraftarlar da yumurtaları özel güvenliğin üzerine attılar.

Final karşılaşmaları Fener’in kabusu oldu

Kanarya, Teknik Direktör Daum ile birlikte final ve final niteliğindeki 5 sınavdan da başarısız ayrıldı. Fener’i 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında şampiyon yapan Alman hoca 2005-06’da final niteliğindeki son Denizli maçında şampiyonluğu verdi. Bu sezon da yine final havasındaki Trabzon maçında benzer bir sonu yaşayan Daum’un yönetiminde sarı-lacivertli takım Türkiye Kupası’nda 3 kez final oynadı. Ancak Fenerbahçe bu finallerde önce Galatasaray’a 5-1, sonra Beşiktaş’a uzatmada 3-2 ve bu sezon da Trabzonspor’a 3-1 mağlup olarak, “finalde kaybetme kabusu”nu devam ettirdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89