• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 12 °C

Vali ve Emniyet Müdürü, Kışanak ve Anlı'yı ziyaret etti

Vali ve Emniyet Müdürü, Kışanak ve Anlı'yı ziyaret etti
Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ile Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'yı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ile Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'yı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Vali Mustafa Cahit Kıraç ve Emniyet Müdürü Halis Böğürcü tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Sevinç, Şahin Elhakan ve Zülfü Atlı da hazır bulundu.

50815

Kışanak, Kıraç'a "Hoş geldiniz" diyerek, önemli bir kentte önemli ve zor görevlerin sorumluluğunu üstlenen kişiler olarak hem görevlerini yapacaklarını hem de birlikte daha iyi şeyler yapabilmenin imkanlarını değerlendireceklerini söyledi.

'Güzel çalışmaların yapılacağı bir dönemi birlikte paylaşacağımıza inanıyorum'

Kışanak, "Siyasetin, yönetimin nezaketi çerçevesinde kentimizin çıkarları doğrultusunda birlikte çalışma yürüteceğimize inanıyorum. Sizlerin de katkınızı, desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum" dedi. Diyarbakır'ın son derece önemli ve güçlü potansiyeli olan bir kent olduğunu belirten Kışanak şunları aktardı: "Eğer bizler gerekli katkıyı yaparsak, gerekli hizmeti ortaya koyabilirsek Diyarbakır şaha kalkabilecek bir kent. Bizler de bunun çabası, gayreti içerisinde olacağız. Bu ziyaretinizi de bu çalışmaların bir adımı olarak görüyoruz." Ardından konuşan eş başkan Fırat Anlı da, "Böyle güzel bir bahar gününde, geleceğe dair umutlarımızın son derece güçlü olduğu bir dönem başladı" diyerek, "Diyarbakır için çok güzel hizmetler ve çalışmaların yapılacağı dönemi birlikte paylaşacağımıza inanıyorum" dedi. Görevlerin gelip geçici olduğuna dikkat çeken Anlı, şunları söyledi: "Bizler şimdi bu görevi yürütüyoruz, yarın bir başkası yapacak. Görev süremiz içerisinde hem kendi vicdanımıza hem de hizmet ürettiğimiz insanlara karşı inşallah başımız dik olur. Başarılı oluruz."

50816

Vali Mustafa Cahit Kıraç ise hem eş başkanları hem de başkanların şahsında meclis ve encümen üyelerini kutlayarak, "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu. Diyarbakır'ın bölgenin dinamik yapısı, 2 milyona ulaşan nüfusuyla, arkasında 12 bin yıllık bir tarih, 5 bin yıllık surları olan huzur dolu bir şehir olduğunu söyleyen Kıraç, "Bu kentin başta kültür varlıkları olmak üzere doğal yapısını koruyarak, geliştirerek, bundan sonraki nesillere onlardan aldığımız emaneti bırakmak için Büyükşehir Belediyemizle müşterek hareket etmek zorundayız" dedi.

Görüşmenin ardından eş başkanlar Anlı ve Kışanak, Vali Kıraç'a üzerinde Diyarbakır'ın surları, Ongözlü Köprü, Dicle Nehri ve diğer tarihi mekanların kolaj olarak işlendiği bir çini hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89