ilkehaber.com
Ahmet Türk’ü çok ararsın Devlet Baba!
Ahmet Altan yazdı: Nevruz, Kemalizm ve din
Taraf'tan bir yazar daha ayrıldı!
Eski Bakan - Moderatör kavgası...
Taraf'tan rekor kar açıklaması
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
19 Şubat 2012 Pazar 09:32

Nuray Mert artık Milliyet'te yazmıyor!

Nuray Mert son açıklamasında gazetesine yazısını Pazar günü yayınlanması için yollayacağını söylemişti.

Medya dünyasında Nuray Mert belirsizliği sürüyor. Hürriyet ve Radikal gazetelerinden kendi talebiyle ayrılan ve Milliyet'e transfer olan Nuray Mert son yazısını geçen hafta pazar günü yazmıştı.

Yazısının sonundaki "Yıllık iznimin bir bölümünü kullandığımdan yazılarıma kısa bir süre ara veriyorum" notu kocaman bir belirsizlik doğurdu.

Bir hafta geçti ve Mert'in yazısı bugün de gazetede yayınlanmadı. Nuray Mert son açıklamasında gazetesine yazısını Pazar günü yayınlanması için yollayacağını söylemiş ve eğer yayınlanmazsa gazete yönetiminin bir açıklama yapması gerekiyor demişti.

NELER OLMUŞTU?

İddialara göre Nuray Mert'in kaleme aldığı bir yazı gazete yönetimi tarafından yayınlanmak istenmemiş. Ancak "Nuray Mert'i kovdu" damgasını da yemek istemeyen Milliyet yazıişleri yazarını izne çıkartmayı tercih etmişti.

MİLLİYET'İ TEST YAZISI

Mert bu tercihe uymuş ve bir haftadır gazeteye yazısını yollamıyordu. Bugün o süre doldu.

Mert'in bugün yayınlanması için gazeteye yazı yolladığı ve gazete yazıişlerinin de kendisini test eden bu yazıyı yayınlamadığı ortada. Kısaca ipler koptu. Milliyet resmen Nuray Mert'i kovmuş oldu. (Gazeteciler)

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI
ANKET
12 Eylül darbesini yapanlar yargılanmalı mı?