• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 14 °C

Hepsinin Sonu Aynı...

Hepsinin Sonu Aynı...
Onlar başarı, şöhret ve parayla gelen mutsuzluğun çözümünü alkol ve uyuşturucuda arayan dünya starları.

Brian Jones, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison ve son olarak Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse. Onlar başarı, şöhret ve parayla gelen mutsuzluğun çözümünü alkol ve uyuşturucuda arayan dünya starları.

Hepsinin de sonu aynı; tam mesleklerinin zirvesindeyken aşırı dozdan hayatlarını kaybettiler.

Birçoğu ise pençesine düştüğü uyuşturucudan kurtulmanın mücadelesini veriyor. Uyuşturucu bağımlılıkları sürekli başlarına bela olan sinema ve müzik dünyasının ünlü isimleri arasında ceza alıp mahkum olan da var, yıllarca tedavi gören de. Tıpkı ünlü şarkıcı Britney Spears, Whitney Houston, Jack Nicholson, Robbie Williams, Kate Moss, Kirsten Dunst gibi.

İki çocuk doğurduktan sonra uyuşturucuya başlayan Spears, uzun bir tedavinin ardından yeniden hayata dönmüştü.

Hollywood'un ünlü oyuncusu Lindsay Lohan ise alkol, kokain ve ilaç kullanımı yüzünden kendini öldürmeye çok yaklaştığını söylemişti. Robbie Williams ise uyuşturucu kullanmadığı dönemlerde kendisini anti-depresanlara verdiğini söylerken 3 yıl boyunca hayatının az kalsın eriyip biteceğini açıklamıştı. Williams, "Rehabilitasyona sadece hayatım kontrolden çıktığı için gitmedim. Oldukça ciddi ve ağır problemlerim vardı. Ölüm sanki kapımdaydı, sadece bana karar vermemde yardımcı oldu." demişti.

Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un evinde ölü bulunması, daha önce 27 yaşında aşırı doz uyuşturucu ve alkolden hayatını kaybeden "27'ler Kulübü"nü de akıllara getirdi.

Ölüm nedeni henüz belli olmayan sanatçının uzun süredir uyuşturucu ve içki bağımlılığıyla mücadele ettiği ve bu sebeple 27'ler Kulübü'ndeki diğer isimler gibi Winehouse'un da aşırı doz uyuşturucudan öldüğü ileri sürülüyor. Bu arada İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un ölüm haberi, bugünkü İngiliz gazetelerinin birçoğunun manşetinde yer alıyor.

Independent gazetesi, Amy'nin ölümünü "Müziğin sorunlu dâhisinin üzücü ancak kaçınılmaz sonu" manşetiyle duyururken, Observer gazetesi Winehouse'un 27 yaşında, içki ve uyuşturucuyla savaşını kaybettikten sonra dün evinde ölü bulunduğunu aktardı.

New York'ta bulunan Winehouse'un babası Mitch, ölüm haberinin ardından Londra'ya gelirken, şarkıcının çok sayıda hayranı, Winehouse'un Londra'nın kuzeyindeki Camden semtinde bulunan evinin önüne çiçekler bıraktı, mumlar yaktı. Ünlü şarkıcının ölümü sosyal paylaşım sitelerinin de en çok konuşulan konusu oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89