• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 9 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 7 °C

Başbakan: Allah da millet de bizden yana

Başbakan: Allah da millet de bizden yana
Başbakan Binali Yıldırım, AKP grup toplantısında yaptığı konuşmada "Allah bizden yana" tezahüratı yapan partililere, "Gençler hiç merak etmeyin Allah da bizden yana, millet de..." karşılığını verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, AKP grup toplantısında yaptığı konuşmada "Allah bizden yana" tezahüratı yapan partililere, "Gençler hiç merak etmeyin Allah da bizden yana, millet de..." karşılığını verdi.

Yıldırım'ın konuşmasında ilgili bölüm şöyle:

"Türkiye’nin her bölgesinde güçlü parti olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin tüm şehirlerine, köylerine tam bir adaletle hizmet götürmenin onurunu yaşıyoruz. Hiçbir bölgeyi diğerinden asla ve asla ayırmadık. Bu yüzden değerli arkadaşlar AK Parti bütün Türkiye’nin partisidir. Bütün vatandaşlarımızın partisidir. Sadece oy verenlerin değil, her vatandaşın hukukunu korumayı esas edinmiştir. Etnik siyaset, bölge siyaseti yapanlar, ayrımcılık yapanlar bizim bu hassasiyetimizi asla ve asla anlayamazlar. Daima işimiz hizmet, gücümüz millet dedik. Bugünlere geldik. Her zaman Türkiye’nin birliğini her şeyin üzerinde tuttuk.

Gençler, evelallah, Allah da bizden yana, millet de bizden yanadır. Hiç merak etmeyin. Değerli kardeşlerim, demokratik istikrar ile ekonomik istikrar birlikte gelişiyor. Türkiye büyüyor, kalkınıyor.

Dünya ekonomileri gittikçe daralıyor. Her ülkede büyüme ekside. Ancak Türkiye bütün bu olumsuzluklar içinde 2016’nın ilk dört ayında dünyanın en fazla büyüyen 5 ülkesi arasına girmeyi başardı. Bu başarı bu kadroların başarısıdır. Bütün bu umut verici gelişmelerin arkası iki kelimede gizli. Güven ve istikrar. 2023 hedeflerine emin adımlarla gidiyoruz. Millet güçlü olacak ki devlet güçlü olsun. Devlet güçlü olacak ki millet güçlü olsun. Türkiye’nin ekonomisini şaha kaldırdık, rekor üstüne rekorları kırdık.

 Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda karar aldık. Yakında size getireceğiz. Dedik ya, üreten, istihdam oluşturan, yatırım yapan, ihracatı artıran, pastayı büyütüp adilce paylaşan bir ekonomi. Mali disiplinden vazgeçmeden, gerçek ekonomiyi büyütecek tedbirler alıyoruz. Yatırımcının önündeki kırtasiye işlerini kaldırıyoruz. Yatırımcının önüne türkuaz halı seriyoruz.

Yatırım ortamının iyileşmesiyle ilgili ezber bozan düzenlemeler geliyor. Nitelikli beyin göçünü geri döndürecek tedbirler alıyoruz. Uzmanlaşmış insanlar için oturma izni, çalışma izni, vatandaşlık da dahil olmak üzere her türlü kolaylığı sağlayacağız. Türkiye’ye daha fazla yatırımcı gelmesini, iş yapmasını sağlayacağız.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89